Sisällön tarjoaa Blogger.

Toukokuun kuulumiset

fresita-mualimannapa-kuopio-tori

jäätelö-minttusuklaa-ingman-valkeisenlampi-kuopio

Ihanaa alkanutta kesäkuuta! Kesäkuu on tosiaan täällä ja tästä se kesä viimeistään varmasti alkaa, vaikka ulkona sataakin tällä hetkellä lumen ja rännän sekoitusta. Haluan kuitenkin jakaa muutaman toukokuun ajatuksen ja kuvan tänne blogin puolelle ennen kuin hullaannun täysin kesästä ja sen riennoista.

Toukokuu ei sinänsä säänsä puolesta ollut kovin kesäinen, mutta minun kesäni tuntui startanneen jo hyvin toukokuussa siitä huolimatta, sillä kesäisiä juttuja sai tehtyä yllinkyllin. Sain muunmuassa käytyä jo ihan vain yhdellä skumppalasillisella terassilla, käydä kahvittelemassa ystävien kanssa niin terassilla kuin sisälläkin, tuli herkuteltua irtopallojäätelöllä Valkeisenlammella, nautin muutamista suht lämpöisistä ja kesäisistä keleistä, sain mennä jo ilman sukkiksia niin ettei vilu yllätä ja varpaistakin heitettiin jo talviturkki vai karvatossut.

leskenlehdet

chihuahua-katzariina-kuopio-bloggaaja-soc

Myös lenkkipoluille nämä säät ovat innostaneet ja Puijon metsäpolkuja ollaankin päästy hieman kiertelemään. Alku toukokuusta poluilla oli kuitenkin vielä lunta, joten suurimmaksi osaksi ollaan menty sitten ihan hiljaisia kadunvarsia tai aurinkoisia metsän reunuksella olevia polkuja pitkin.
Meidän Pepe ei pahemmin kovaäänisillä kaduilla viihdy ja rehellisesti kyllä me miehenkin kanssa nautitaan enemmän metsäpolkujen varrella lenkkeilystä. Moni muuten ihmettelee miten pieni chihumme jaksaa muka kävellä, mutta kyllä tuo vetää sellaisia 10km lenkkejä ihan siinä missä muutkin koirat.
Ai että mä odotan lenkkihetkiä kunnon kesäkelien alkaessa ja etenkin sateiden jälkeen, sillä ilma on niin super raikas. Hyvä puoli ettei asu ihan keskustan hälinässä kun pääsee metsäänkin kävelemään.

vadelmasuklaa-kakku-salacavala-kuopio-tori

kirveslahti-kuopio-ranta-kesä

Olen todella kiitollinen kaikesta ja siitä mitä toukokuu toi tullessaan. Otin itseäni niskasta kiinni ja sain sovittua monen ystävän kanssa kahvihetken, olen kiitollinen että vaikka yhteydenpito minun osaltani lopahti lähinnä pahiten siinä viime vuoden lopulla, he silti päätyivät kanssani vielä samaan kahvipöytään - joko ihan heidän kotiinsa tai keskustaan ihmisten ilmoille.
Vaikka miehen kanssa asukuvailut eivät tuota ongelmia meillä päin, olin silti yhtä onnea kun pääsin kuvailemaan naisvoimin ja pääsin taas vaihteeksi myös kameran taakse - tuon lämpöisen päivän asukuvia tulee ensiviikolla tiistaina.

Ja eilenpä tajusin että tuohon keskikesän julhaan, ihanaan Juhannukseen ei ole enää kuin abouttiarallaa kolmisen viikkoa! Täällä on jo muutama suunnitelma sitä varten käyty ja en malta odottaa josko ne lyötäisiin myös pian lukkoon. Jos kaikki käy hyvin niin veikkaan ettei nämä suunnitelmat eroa pahemmin viime vuoden Juhannuksen riennoista. Toivon todella että festarit kuuluvat keskikesäni juhlaan tänäkin vuonna. Hope so ♥ Minäpä riennän nyt laittautumaan, äsken sain kuulla että yks ihana neito on tullut ylläriviisitille Suomeen ja illalla pääsee pitkästä aikaa erään toisen neitosen kanssa viinilasilliselle ihan vain tyttöjen kesken!

Muistakaahan tsekata keskiviikkona ilmestynyt Summer bucket listini.

Tuliko siellä tehtyä mitään kesäistä toukokuussa surkeasta säästä huolimatta?
Joko siellä on alettu funtsia Juhannuksen viettoa vai jääkö se viime tippaan? 


Kata
 

14 kommenttia

  1. Ihana postaus<3 Terassikausi tuli avattua täälläkin tossa toukokuussa ja täällä oli varsinkin viime viikolla tosi lämpimiä kelejä :) Nyt mittari ei näytä edes sitä 10 astetta ja kesäfiilikset on taas kaikonneet, kun ulkona tuulee ja sataa jatkuvasti :D

    Kesäisemmät kelit kyllä innostaa lenkkeilyyn :) Talvella mua ei saa kirveelläkään ulos metsäpoluille talsimaan, mutta nyt lähden sinne jo ihan sen takia, että saan katsella tota ihanaa luontoa<3 :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Linda ♥ Toukokuun alussa minä istuin ekaa kertaa terdellä ja oli sellaiset ihanat 14 astetta lämpöä:) Ja ajatella nyt mittari näyttää hädin tuskin 10 astetta:'D Jospa se tosiaan se lämpö tulee pian;)

      Mäkään en pidä kauheasti talvella lenkkeilystä, voi olla sekin ettei ole hyviä kenkiä siihen kun en tarkene lenkkareilla ym. Nyt on ihana mennä tosiaan kun luonto alkaa heräilemään ja niin edelleen <3

      Poista
  2. Ihania kesäkuvia :) Ainoa kesäinen asia mitä ite toteutin toukokuussa oli paljain säärin ulos lähteminen.. Hieman palelin, mutta hitto se on kesä nyt! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) Hha voi eiii.. No kyllähän tässä on kesä toivonmukaan pian niin ehdit tehdä muutakin;)

      Poista
  3. Mukavaa lueskella sun kuulumisia! :) + Ihania kuvia <3 Kiva myös kuulla, että sulle on tapahtunut kaikkea mukavaa ja oot nähnyt ystäviä. Ystävien näkeminen on mullekkin todella tärkeää ja muutamaa tulee nähtyäkin melko usein <3 Mä oon myös samalainen, että tykkään enemmän lenkkeillä metsässä ja luonnossa, se on jotenkin rauhoittavaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Niina, ihana kommentti<3 Oon tosiaan iloinen että oon sosiaalisoitunut enempi tässä toukokuussa, hhha :'D Tosiaan metsässä on parempi lenkkeillä muutenkin kuin autojen keskellä hirveissä pakokaasuhöyryissä:'D Ja ne autojen äänet on älyttömän kovat että ihan alkaa ärsyttämään jos ruuhkasella tiellä kävelee.:D

      Poista
  4. Olipa kiva kuulumispostaus Kata :) Siun toukokuu vaikuttaa kyllä säistä huolimatta onnistuneelle, ja olet ehtinyt tehdä jo vaikka mitä kesäistä ♥ Täällä on juhannussuunnitelmat vielä ihan auki, sillä näillä näkymin emme pääsekään mökkeilemään, ellei sitten keksitä jotain ratkaisua siihen.. Katsotaan tuleeko tänä vuonna pitkästä aikaa kaupunkijuhannus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että sinäkin tykkäsit:) ♥ Toukokuussa on jotenkin aina kiire korkkaamaan kaikkki kesäiset jutskat, jännä miksei niitä voi jättää kesäkuulle:') Voieii, no eipä tuo kaupunkijuhannus nyt niin paha vaihtoehto ole, mutta kyllähän sitä keskikesän juhlaa ois parhain viettää aina mökillä jos ei suuntaa mihinkään festareille tms!

      Poista
  5. Ihanalta kuulostaa <3 Voi kun nuo upeet aurinkoiset ilmat palaisivat ja pääsis taas kunnolla nauttimaan ulkona olemisesta :) Mä en vielä ehtinyt terassikautta avata viime kuussa, mutta ehkä se tehdään nyt vihdoin :D!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Emilia <3 :) Ainakin sää lupailee että lämpöä tulisi ensiviikolla. Tietysti just kun itse olen töissä:'D Hhih onneksi vielä ehtii senkin kauden avata;) Kesähän on vasta alussa! ♥

      Poista
  6. En malta odottaa kesää! Ihania herkkukuvia ja skumppaa. Toivottavasti pääsee ulos paljon, terassille, kahville, kaljalle, kakulle, salaatille.. viettämään rantapäiviä ja mökkeilemään! Meillä se on saaressa, niin on yöt ja illat niin kylmiä järven takia ettei oikeen ennen heinäkuuta kannata edes mennä möksälle :/


    - Finnlandsnorsk

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kesähän on täällä, vaikkei säänsä puolesta vaikutakaan siltä!:) Toivotaan todella että lämpö pian tulisi ja pysyisi niin ehtisi nuita mielelläänkin tehdä, ettei tarvi värjötellä kylmässä mökillä, terdellä tms.:D Kylmän sään takia en näet aio jättää kesäisiä juttuja tekemättä:) Mökki saaressa olis aika ihana, mutta tosiaan siellä taitaa olla vähän koleampaa:/

      Poista
  7. Aii, mun kotikaupunki näyttää kyllä niin kauniilta (tai ehkä se on vaan toi fresita, hahhah)! Ihanan keväisiä kuvia oot napannu :)

    Täällä on ollu kyllä loistavat säät nyt koko kevään, mikä sinänsä on vähän ilkeetä kun piti vaan päntätä kokeisiin yliopistossa. Nyt ne on kuitenkin ohi ja suuntana on perjantaina sit Italia, joten juhannuskin tulee vietettyä sellasissa maisemissa :D

    VastaaPoista
  8. Hhih ei se johdu vaan Fresitasta;) Kuopio näytttää ihanalta kyllä nyt:) Ihanaa että siellä on nautittu hyvistä säistä koko kevät, vaikkakin et niistä ehken samala tapaa voinut kokeiden vuoksi nauttia. Ihanaa lomaa ja Italian reissua sulle, en malta oottaa kuvia Italiasta;)

    VastaaPoista