Sisällön tarjoaa Blogger.

Tenerife Photo Diary 1

altailla-pool-parque-de-la-paz-tenerife

outfit-asu-loma-teneriffa

Tässäpä olisi nyt ensimmäinen kunnon photo diary Teneriffan reissulta eli siis sekalaisia kuvia reissulta. Toivottavasti ette ala kyllästyä, nimittäin tämän lisäksi tulee ainakin yksi sekalaisten kuvien pläjäys vielä - tuskin kolmatta, mutta never nou - lisäksi haluan jakaa ihan muutamat räpsyt sieltä Jungle Parkista.
Mua vähän arveluttaa nämä photo diary postaukset, sillä nää vaikuttaa vähän tylsiltä, mutta on mielestäni hauska tapa jakaa kuvia reissulta josta ei enää paljoa sanottavaa ole. Kaiken sanottavani tästä löhölomasta sanoin kai postauksessa Miten kävi matkan bucket listin? Noh ainakin itse rakastan tämän tyyppisiä postauksia muiden blogeissa. Toivottavasti tekin tykkäätte!

cappucino-tenerife-playa-de-las-americas

rannalla-adidas-teneriffa-ocean-sun

sangria-strawberry-tenerife-mansikka-loma

rakkaus

simpukka-rannalla-teneriffa-loma-hiekkaa-varpaissa

altailla-pool-happy-loma

Ja näiden lomakuvien kera toivotan ihanaa loppuviikkoa ja tulevaa viikonloppua sinne ♥

Kata

18 kommenttia

  1. Ooih <3 Ihanat noi sun bikinit!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Patricia:) Pian pääsee onneksi täydentämään biksuvarastoa lisää kun aina nämä samat !:D

      Poista
  2. Ai miten ihania lomakuvia! :) Mun mielestä tällaiset photo diaryt eivät ole lainkaan tylsiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja tuo on oikein helpottava kuulla 8) Välillä tosin tällaiset kevyet on varmasti mukavia:)

      Poista
  3. Eikä miten ihania lomakuvia!! Mäkin haluun jonnekin altaan reunalle istuskelemaan ja juomaan drinksuja<3 :D Tuntuu, että siitä on ikuisuus kun oon itse ollut ulkomailla, vaikkei siitä oo kuin se vähän reilu puoli vuotta. Hirvee matkakuume koko ajan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arvaappa niin haluan minäkin:D Vaikka kevät alkaa nostaa kunnolla nyt päätään täällä, vapuksikin luvattu ihanaa keliä! Varmasti tuntuu puolivuotta pitkältä ajalta, tiedän tunteen. Toivottavasti säkin pääsisit pian johonkin altaan reunalle istuskelemaan ja nauttimaan;)

      Poista
  4. Kyllä näitä kuvia on ilo katsella vaikkei varsinaista tekstiä postauksessa olisikaan :) Matkakuume vaan kasvaa kun odottaa jo niin kuumeisesti että olisi itsekin jo lämpimässä! :D ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on aivan totta Tuuli, välillä nämä kevyet poustit on mukavaa vaihtelua:) Voi ihanuus sä ootkin nyt lämmössä, hurjan ihanaa 8) ♥

      Poista
  5. Ai että miten ihania lomakuvia<3 Onneks kohta on itekkin NIIIIN lomalla :') Nyt kelpais joku frappe altaanreunalla :')

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tosiaan kun äsken tein tuota toista osaa ja muoksin kuvia, niin kyllä haluan jo takas:D Oneksi sä pääset kohta lämpöön Maltalle, en malta oottaa kuvia sieltä <3 ;) Mullekin kelpais nyt allas, lämpö, aurinko ja joku drinksu 8)

      Poista
  6. Mä tykkään tälläisistä postauksista! :) Todella ihania lomakuvia<3 Mä niin haluaisin nyt johonkin lämpimään, no onneksi kauaa ei tarvitse odottaa, mutta just tällä hetkellä olisi ihana ottaa aurinkoa ja rentoutua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa Niina, mahtava kuulla! Mäkin rakastan tällaisia ja en voisi sanoa ei lomakuville;) Ihana että sullakin lähenee ulkomaanmatka, mä pääsen vasta kesän jälkeen mutta olen kyllä tosi onnellinen koska suomen kesä <3

      Poista
  7. Nämä postaukset on todella mukavia ja kevyitä, eli ei yhtään haittaa, että tulee lisää! Aivan ihania reissukuvia olet ottanut ♥

    VastaaPoista
  8. Aaaa miten ihania kuvia! <3 Nuo siun biksut ovat kyl siisteimmät, mitä oon pitkään aikaan nähnyt! :) ^^ Hyvä postaus - joskus on hyvä jättää pelkästään kuville tilaa, mielellään näitä kattelee ja haaveilee ulkomaan matkoista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vitsi ihana kuulla kehuja Milla 8) Pitäisi kyllä uusia biksuja lähtee ostamaan kun kaikki on jo niin vanhoja:'D Tuo on totta että pelkät kuvapostaukset on välillä ihan hyviä vaihtoehtoja;)

      Poista