Sisällön tarjoaa Blogger.

Grey jacket




Jacket - Ompelimo Rokita
Leather jeans - Vero Moda
Shoes - Timberland
Bag - Michael Kors




Hyi kamala, viimeisimmästä asupostauksesta on yli kuukausi ja täähän on se juttu mitä mieluiten tänne teen, se on se mun juttu! No anyway aina ei voi voittaa. Nyt kun taas on valoa, leutoja kelejä ja nimenomaan sitä aikaa niin pääsee toteuttamaan tätä hommaa ihan kunnolla.



Tämän asupostauksen päätähti on kyseinen villakangastakki, joka on uusin takkitulokkaani. Tämän on jälleen kerran ihana Milla on mulle luonut. Edelleen tahdon hehkuttaa sitä kuinka ihana on mittatilauksena takkeja kuin mitä tahansakin vaatetta tilata, kun ne istuvat kuin nenä päähän ja vaatteen saa suunnitella itse ja toiveita esittää. Ah kyllä tuo ehken olisi vaan unelma ammatti tehdä vaatteita, vaan ei mun ompelutaidot ja hermot moista kestäisi. Nimittäin ala-asteenkin menin teknisessä, tekstiiliin päädyin yläasteella ihan vaan kokeillaakseni josko vaikka sittenkin, ja se oli virhe.

Muita tilaamania takkeja ovat naisellinen valkoinen villakangastakki ja punainen trenssi, joissa myös annoin Millalle aikamoiset toiveet. Ihana kuinka hän osaa ne toteuttaa juurikin täydellisellä tavalla ja takki onkin juuri sellainen mitä aina kuvailin.



Poolokauluksiin ihastuneena halusin myös takkiin samaa tyyliä ja sen vuoksi toivoin savupiippu kaulusta tähän tumman harmaaseen lyhykäiseen unelmaani. Tosiaan pitkiä takkeja olen ostanut nyt muutamia, joten ihan vaihtelun vuoksi joku lyhykäinenkin oli nyt saatava. Lisäksi halusin mallin olevan väljä, jotta paksumpaa neuletta mahtuisi alle. Ihan oversizeen en päätynyt vaikka sekin kävi mielessä, tällöin savupiippukaulus ei olisi siihen mielestäni sopinut.



Kylläpä muuten harmittaa, sillä näissä kuvissa vilahtavat nahkafarkut ovat löystyneet jonkin verran ja nahkafarkut eivät näytä hyvälle liian löysänä kuten ei liian tiukkanakaan. Niiden täytyy olla just eikä melkein. Taitanee olla niin että uusia pitää lähteä kalastelemaan jostain ja jospa vaikka löytyisi laadukkaammat kuin nämä Vero Modan yksilöt. Se ei nyt kuitenkaan ole enää kovin ajankohtaista, kun keväällä ja kesällä tuskin tulee niitä paljoa pidettyä.



Millan kanssa viimeksi kahvitellessa tuli myös uusi vaate suunnitteille ja toivonkin että saisin sen ennen maaliskuuta itselleni vaikkakin kyseessä on kesälle tarkoitettu vaatekappale. Se olisi kuitenkin ihana kuvata Teneriffan saarella maaliskuun reissulla ♥



Tampereen reissu meni muuten oikein hyvin. Mukava oli päästä tälläytymään oikein kunnolla ja kuluttamaan tanssilattiaa, ihan huippua. Nyt muutamaksi päiväksi iltavuoroon ja sitten nauttimaan vapaasta viikonlopusta. Perjantai aamuna lähdetään siskon kanssa käyttämään pikkupoikia HopLopissa ja lauantaina vielä siivotaan vanha asunto ja luovutetaan avaimet. Sen kummoisempia ei vielä ole tullut suunniteltua, mutta sehän se just onkin parasta vapaassa viikonlopussa kun saapi mennä ihan vapaasti ilman sen suurempia suunnitelmia, eikös! Oikein ihanaa loppuviikkoa sinne jokaiselle ♥

Mitä mieltä olette takista?





Ei kommentteja