Sisällön tarjoaa Blogger.

Kymmenen faktaa minusta

1. Tuntemattomat ihmiset ovat monesti sanoneet että näytän Anna Abreulta ja muutamaan otteeseen mua on jopa luultu häneksi. Ensimmäisen kerran siitä alkoi sadella kommentteja kun värjäsin hiusten tyven tummaksi. Nyt kun koko tukka on melko tumma, niin oon kuullut sitä ihan älyttömän paljon! Töissä pariin otteeseen asiakkaat ovat luulleet mua häneksi, kerran jopa Kuopion torilla multa tultiin pyytämään nimmaria.

2. Aina kun suutun, olen apea tai muuten vaan huonolla tuulella yksinään, niin alan hulluna siivota ja järjestellä paikkoja kotona. Toimii mainiosti ja asuntokin tykkää, hha!

3. Otan aika useasti phonen suihkuun mukaan, jos mulla on tekstailu jonkun kanssa käynnissä. Ei hyvää juttua voi noin vaan jättää suihkun takia kesken, hha! Kerran sitten heitin sen vahingossa juoksevan suihkun alle, iPhone 6 on super se pelittää silti. (Jos nyt ei lasketa sitä että se tuli juuri huollosta kun se tippui lattialle ja muuten vaan hajosi).

katzariina 10 faktaa blogipostaus

4. Mä pelkkään olla yksin yöllä, mikä nyt on hankala kun asun tosiaan yksin. Menen nukkumaan ja nukun peiton sekä tyynyn alla pienenä pallona ja herään melko samasta asennosta aamulla, hha! Harvoin joudun kuitenkaan olemaan yötä yksin kun on tuo ihana ihminen joka on vierelläni ♥

5. En osaa lukea blogeja muulloin kun aamuisin aamukahvin kera, silloin pystyn uppoutumaan niihin kunnolla ja ihan kaikessa rauhassa. Päivästä ja illasta on niin paljon juttuja mielessä että lukeminen ja keskittyminen on liian hankalaa - tähän on kuitenkin sanottava että poikkeuspäiviä on jolloin osaan uppoutua myös päivisin ja iltaisin, silloin en sitten osaa reagoida ympärillä pyörivään elämään yhtään.

6. Kysyn usein "mitä?" jos joku sanoo mulle jotain, kun en olevinaan kuule, vaikka siis kuulen mitä mulle sanottiin. Sitten kun mulle vastataan "ei mitään" niin toistan sen mitä en olevinaan kuullut ja vastaan heti perään siihen kysymykseen. En älyä mistä tuo johtuu ja mulle on useesti sanottu että miksi kysyt mitä, vaikka kuulit. Noo nyt kun kirjoitin tämän ihan ylös niin mietin tosiaan mikä hitto mua vaivaa!

7. Mulla on tosi huono tapa, revin kynsinauhoja todella helposti, lähes koko ajan. Tämä on huono juttu sillä haluan kauniit kynnet jonka vuoksi käytän geelilakkausta mikä suojaa tuota omaa kynttä minkä myös voisin repiä helposti. Mutta tsiisus eihän ne koskaan kaunista oo nähnytkään kun revin kynsinauhat.. Tein eilen itselleni kuitenkin tavoitteen etten repisi niitä!

katzariina kymmenen faktaa postaus

8. Olen asunut koko ikäni Kuopiossa, mutten tiedä kuin muutaman kadun nimen. Lisäksi osaan myös eksyä Kuopioon, olen esimerkiksi lähtenyt väärälle rampille ja tajunnut samalla että enhän minä tähän suuntaan voi mennä jos haluan keskustaan. Eksyin myös hiljattain keskustassa sivukaduilla ja lähdin täysin väärään suuntaan mihin piti, menin vähän sekaisin hha.

9. Jos minusta tai minun tekemisistäni sanotaan jotain pahaan sävyyn missä tahansa asiassa, niin otan siitä tosi helposti itseeni. En saa asiaa pois mielestäni varsinkaan kyseisen päivän aikana ja vatvon sitä yleensä niin pääni sisällä kun silloin tällöin tuolle paremmalle puoliskollekin. Jännää tässä on se että heti seuraavana päivänä asia on täysin fine mulle ja en niin sanotusti välitä.

10. En syö koskaan aamupalaa, vaikka herään yleensä ihan ihmisten aikoihin siinä kello 7-8, aamupalanani toimii vain kahvi. Nautiskelen "aamupalani" muiden lounas-aikaan joskus yhdentoista kieppeillä. Tämä on huono, sillä aamiainenhan on päivän tärkein ateria.

katzariina faktoja

Tosiaan tässäpä olisi faktapostaus joka syntyi phoneni luonnoksiin yli vuosi sitten. Mä en tosiaankaan ole hyvä keksimään faktoja itsestäni, sen luulisi olevan ihan peace of cake mutta pyhjapah - varsinkin kun en halua samoja mitä ennen olen blogiin kirjoittanut. No kympistä veto että tässä varmaan on muutama juttu joka on käynyt jo aiemmin blogista ilmi, mutta menkööt nyt.

Olikos jotain mihin voitte samaistua?
 Ihanaa loppuviikkoa sinne ♥

~ Kata ~

30 kommenttia

  1. Faktapostaukset on ihan parhaita ja tästäkin oppi kaikkea uutta susta! Hei en ookaan aiemmin edes tajunnut, mutta joo kyllähän sä jonkun verran muistutat Anna Abreuta :D Voisit tiedätkö lahjoittaa mulle ton siivousvimman aina kun suuttuu, on apea jne. mä kun en tossa mielentilassa saa aikaan yhtään mitään :'D Tosi kauniita kuvia susta Kata<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivaa että tykkäsit, mäkin pidän faktapostauksista todella paljon mut on se kyllä hankalaa hommaa itsestäään keksiä vaikka luulisi olevan just päinvastoin:D
      Hhaa kaverit yläasteella sanoi jo siitä että näytän mutta olin itse toista mieltä, nykyään oon sitten silleen että kai meissä vähän samaa näköä on kun niin moni siitä sanoo!
      Mua jotenkin rentouttaa siivoaminen siinä vaiheessa, en oikein osaa sanoa että miksi niin. Kiitos paljon kehuista kauneus ♥

      Poista
  2. Mä olen miettinyt miten olet jotenkin tutun näköinen, mutta sähän tosiaan näytät Anna Abreulta! :O Samaistun kohtaan 6. Mä varmaan harrastan tuota siksi, että saan enemmän aikaa miettiä mitä vastaan kysyjälle. :) Ja tuo kynsinauhojen repimisjuttu, samaa harrastetaan täälläkin. Haluaisin eroon siitä tavasta, mutta joskus sitä vaan havahdun esim. telkkaria katosessani, että revin kunsinauhoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaha lähes noilla sanoilla mulle on tuntematonkin sanonut että näytän Annalta:D No mutta kiva kuulla aina siitä, koska onhan hän kaunis nainen ja on ollut aina yksi mun suosikkilaulaja, ihan Idolsin alkukarsinnoista asti toivon hänelle voittoa:D
      Mahtavaa että samaistut kohtaan 6. en ole siis ihan "friikki":'D Mikähän meitä oikein vaivaa?? Ja joo tuohon kynsinauhojen repisimeen, leffan ja telkkarin katselu on paha kun silloin esim jännityksen purkaa niihin kynsinauhoihin ja sitä tosiaan alkaa tehdä ihan huomaamatta:D

      Poista
  3. Mulla samat noi 4 ja 9. Mä en kylläkään asu yksin, mutta jos Jesse on myöhään jossain, niin en pysty alkaa nukkuu ennen ku se tulee kotiin. Ja jos sillä on jotain menoa, että se on yön pois, niin meen porukoille koirien kans :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva juttu että pystyit samaistumaan! Joo mulla oli exän kanssa asuessa sama juttu, että jos hän lähti johonkin niin mun oli mentävä aina porukoille yöksi, pääsin kuitenkin meidän "loppuaikana" siitä eroon kun olin aika useasti yksin öitä kotona ja pystyin kyllä olemaan/nukkumaan yksin, tosin juurikin tuolla kuvailemallani tavalla:'D Hyvä että porukoilta löytyy aina se turva, eikös;) <3

      Poista
  4. Hei toi kohta 5 oli todella mielenkiintoinen. Mä aina luen blogeja illasta. Tai lounastauolla töissä :) Olipa kiva käydä lukemassa juttujas pitkästä aikaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on tosiaan hauska kuinka ihmisillä on eri tyyli lueskella muiden blogeja:) Mä vaan en iltaisin pysty keskittymään, sama juttu on kirjoittamisessa:D Se on tehtävä aamulla, tosin onhan niitäkin poikkeuksia että hyvä teksti onkin syntynyt myöhään illasta!

      Poista
  5. Sä kyllä näytät aika paljon Anna Abreulta!! Ja mäkin usein syön aamupalani vasta pari tuntia heräämisen jälkeen, kun oon treenannut ja laittautunut ensin. :D Ei vain tee mieli syödä heti aamusta! :)

    https://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on niin jännä kuinka esimerkiksi omat läheiset eivät nää mun ja Anna Abreun samaa näköä mutta moni muu näkee:D Perheeni on toista mieltä:') Jep mulle tulee vaan huono olo jos on syötävä heti herättyä aikaisin aamulla:D Mutta kuten Emilia kommentoi alempana (tässä kommenttitapauksessa ylmepänä) niin ei se vissiin huono juttu ole;)

      Poista
  6. Haha, nauroin tuolle kohdalle 6 sillä olen itse ihan samanlainen! :D Usein vain vaistomaisesti kysyy "mitä?" vaikka kuulikin kysymyksen - outoa..:D Tällaisia faktapostauksia on aina hauska lukea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa että samaistuit, en olekaan vissiin sitten ihan hölmö jos kerta muillakin on tuo sama "ongelma" :'D Mukava että pidit postauksesta:) ♥

      Poista
  7. Todella mielenkiintoinen postaus susta :)<3 Mäkin oon semmonen, että jään aina vatvomaan asioita, oli ne sitten mitä tahansa. Kestän kritiikkiä jonkun verran, mutta semmonen päteminen ja piilovittuilu on juttuja mitkä oikeesti ärsyttää etenkin jos ne on itsestä ja jään miettimään niitä asioita :D Mä revin myös aina mun kynsinauhoja, en varmaan koskaan pääse eroon siitä tavasta :/ Toivottavasti sä pääset! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että tykkäsit ♥ Toki minäkin kritiikkiä kestän mutta tosiaan tuo naljailu, piilovittuilu ja päteminen, tollanen turha haastaminen joka on selvää niin ottaa itseensä. Varsinkin jos kyseinen henkilö täräyttää kaiken päin naamaa ja ns pelkurina karkaa paikalta kun on oman asiansa sanonut, eikä jää kuuntelemaan sun sanottavaasi, argh! Raivostuttavaa:D Ja hei arvaa, musta alkaa vahvasti tuntua siltä etten mäkään pääse siitä kynsienrepimis tavasta eroon:'D

      Poista
  8. Mä en tiiä oliko tässä mitään, mitä oon ennen susta tiennyt :D Eli siis oot onnistunut kuule ;) Aivan pakko sanoo, että oon joskus miettinyt että näytät anna abreulle :'DDD<3 Ja hei pakko sanoo tohon aamupalajuttuun! Kiinalaisen lääketieteen mukaan aamiaista sais oikeestikkin nauttia vasta 10 jälkeen aamulla, sillä keho ei ennen sitä prosessoi ruokaa kunnolla, ainakaan ihmisen luontaisen rytmin mukaan :) Monella mun tutulla on sama, etä aamiainen ei vaan uppoo ennen sitä kymppiä! Se voi siis olla jopa hyvä juttu ;)
    Niin ja mä oon kans pimeen pelkoinen! Onneks on kissa :'DD hahah!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aaaa jee! Onnistuin siis täydellisesti tämän faktapostauksen kanssa, jeejee tää oli ihana kommentti ♥ Ja joo, tätä Anna Abreu-juttua kun kuulen nykyään muilta ihmisiltä niin ensimmäinen vastaukseni on että "joo mä kuulen tuota tosi usein". Ei ole varmaan kesästä asti ollut ainuttakaan kuukautta jolloin sitä en olisi kuullut:D
      Ja hei ihana kuulla etten ehkä sittenkään jätä sitä ns. tärkeintä ateriaa välistä, enkä olekaan ehkä epäterveellinen ihminen sen vuoksi:'D Hyvä siis ettei aamupala uppoo muhunkaan ennen kymppiä, jos pitäisi jotain syödä niin tuntuu aina että se tulee ylös ja ulos:D Ja hei jos mä olisin yksinäni ja mulla olisi kissa tai koira, niin olisin jopa niiden liikkeiden/eleiden perusteella ihan paniikissa. Joskus meidän porukoiden koiran kanssa yksin oleminen on pelottavaa, kun tämä alkaa haukkua vasten seinää....:D

      Poista
  9. Olipas hauska lukea tätä postausta ja muutamaan kohtaan pystyin samaistumaan ihan täysin :) Esim tuosta kummankin huonosta suuntavaistosta taidettiin puhua jo kesällä :D Ja todella nättejä kuvia tässä postauksessa, olet niin kaunis ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa että säkin tykkäsit tästä ♥ Ja joo tuossahan oli tuo rampilta ajo esimerkki meidän seikkailustamme:'DD Aij että mua hävetti, onneksi se olit kuitenkin sinä joka oli kyydissä, ei siis niin pahasti hävettänyt! ♥ Kiitos kaunis Ellanoora ihanista sanoistasi taas:) <3

      Poista
  10. Kata minusta kyllä muistutat enempi Minka Kuustosta:)t.Jani-75

    VastaaPoista
  11. kauniita kuvia:) Aika hauska tuo anna abreu, varsinkni jos tullaa ihan nimmaria kysymään!:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia paljon upea Saara:) Ja joo onhan tuo aika hassua:')

      Poista
  12. Tätä postausta oli kyllä hauska lukea, ehkä sussa on vähän samoja piirteitä kuin Anna Abreussa! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hhaha kiva että tykkäsit!:D Ja joo alan jo itsekin epäillä:'D

      Poista
  13. Mulla on sama kun ärsyynnyn ni alan siivoomaan :D Ja toi suihkujuttu niin samastun kanssa hhha : D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jepjep, hyvä etten ole ainoa! Tuo mun mieskin ihmettelee miks raahaan puhelimen suihkuun joskus:'D

      Poista
  14. Faktapostaukset on niin kivoja! :) toi kohta 9 on kyllä ihan ku miun suusta :D oon täysin tollanen. Ja se jos mikä tavallaan vähä ärsyttää koska päivä menee sit vatvoessa. :/ ja myös toi et ku ärsyynnyn ni alan siivoomaa :D mieskin jo tietää että jos alan siivota raivokkaasti ni joku on pielessä :'D haha! Ja täytyy myös myöntää et Kuopio on tosi sekava kaupunki enkä ikinä osaa niitä ramppeja yms ja siks oonki iki-onnellinen et tuli Matkus koska sinne on nii helppo mennä ::D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih ihana että tykkäsit!:) Joo tuo on varmaan monella:/ Mutta noh, onneksi se unohtuu sitten kuitenkin vuorokauden sisällä:'D Ja joo mäkin siivoan just silleen raivokkaasti, kyllä mies tietää että joku on vialla:D Joo voin kuvitella että Kuopio oli hankala, mutta Matkus pelasti onneksi!;) Siihen on helppo mennä kun huomaa hyvin mistä rampista on noustava:D Mä tosin Matkukselta lähtiessä lähdin väärälle rampille:'D Se on sekava, vaikka käyn siis siellä tyyliin päivittäin töissä:D

      Poista
  15. Nää on aina kivoja lukea ! :) <3 haha 2 ja 3 on tuttua täälläkin ! :D Tosin en nyt ihan suihkun alle oo ottanut luuria, mutta kuitenkin ! :D 6 oli myös täällä joskus aikoinaan, mutta pääsin siitä "tavasta" eroon :D

    VastaaPoista
  16. Oii oon oottanu tätä postausta niin kauan kun joskus kuulin, että se on sulla luonnoksissa! :D Toi eka fakta oli ihan mahtava! Tajusin itekkin, että sä tosiaan näytät Anna Abreulta! Niin ja mä oon myös tuota sorttia, että eksyisin helposti vaikka omassa kotonani. :D

    VastaaPoista