Sisällön tarjoaa Blogger.

Lentäviä lehtiä ja kuvauspaikka pohdintaa

syksyn asukokonaisuus

Poncho - Vero Moda
Belt - BikBok
Boots - DinSko

syksyn lehdet

Eilen päästin sisäisen lapsen irti ja pääsin heittelemään vaahteranlehtiä ilmaan ja olemaan vieläpä kuvattavana. Olin varmaan enemmän innoissani kuin mitä siskonpoikani olisi ollut, hha. Vietettiin tosiaan miehekkeeni kanssa sellainen ehkäpä tunnin mittainen kuvaussessio kahdestaan hänen asuntonsa viereisellä parkkipaikalla, voihan sitä näinkin ulkoilla ja viettää yhteistä aikaa, eikös?
Se oli muuten ihan superhauskaa eikä vain minun mielestäni, näytti tuo mieskin nauttivan välillä, hha! Sain myös ensimmäisiä kunnollisia yhteiskuvia rakkaani kanssa, kiitos kameransisäisen Wi-fin jonka saa yhdistettyä phoneen, kaukolaukaisu on upein keksintö ♥ Tulen varmasti julkaisemaan muutamia niitä siirappisia rakkauskuvia tännekin, varokaa vain!

syksy saappaat poncho
bloggaja hymy syksy

Hieman asusta kuitenkin... Ahh nuo ihanat ponchot ovat tänäkin vuonna aika pinalla, ainakin niitä voi bongata muutamista vaatekaupoista. Vielä ne vaan minunkin mieleeni ovat ja tästä kyseisestä pidän erittäin kovasti! Viime vuonna ostin tämän sinertävän etnisen ponchon Vero Modasta, oikeastaan tilasin sen Vero Modan verkkokaupasta ja mitä nyt nopeasti tsekkasin niin näitä taitaa olla vieläkin myynnissä siellä. Niin sinertävänä kuin ihan mustaharmaanakin. Silleen vinkvink jos tykästyit..

syksy bloggaaja vaahteranlehtiä
syksy vaahteranlehti bloggaaja
ethnic poncho syksyn asu

Pitäisi muuten ehdottomasti harrastella tällaisia kuvausreissuja enemmän! Sitä ei välttämättä tarvi kauas mennä, sen kun astuu kotiovesta ulos ja pälyilee ympärilleen. Saatat yllättyä, jokin pieni ja erikoinen kohta saattaa näyttää erittäin kivalta kuvauspaikalta varsinkin jos kehittelee siihen jotain hauskaa.

Tuntuu että nykyään kuvauspaikat valitaan tosi tarkasti, tietty on asioita joihin itsekin kiinnitän huomiota ja on ehdoton nounou, mutta loppujen lopuksi siinäkin hommassa kannattaa ottaa rennosti ja antaa mennä vain. Esimerkiksi jos sitä silmäänpistävää roskapönttöä ei siinä juurikin niin täydellisessä kuvauskohdassa olisi, niin saattaisit seistä melkoisessa roskakasassa. Onkos se sitten nättiä? Njiet..
Näissäkään ei kuvauspaikka ole mikään tiptop, eikä todennäköisesti olisi ollut esimerkiksi viime viikolla tälle asulle valinta number 1, mutta fiilis on mitä parhain ja se saa ympäristönkin näyttämään melko kivalta. Saatatte miettiä että voi luoja höpöhöpö, mutta noh makuja on monia.

vaahteranlehti

Tällaisilla fiiliksillä tällä kertaa! En tiedä miksi, mutta musta tuntuu vähän jännittävältä julkaista tämä. Ehkä se johtuu siitä että jaan tässä mielipiteitäni ja mä olen joskus aika arka esittämään niitä niin sanotusti "suurelle yleisölle". Senhän vuoksi en jaa usein kummoisia mielipiteitäni blogiin. No mutta, antaapa mennä!
Oikein mukavaa torstai-iltaa ja ihan mahtavaa tulevaa viikonloppua jokaiselle sinne ruudun toiselle puolen ♥

Mitä mieltä te olette tästä lookista?
Ollaanko siellä tarkkoja missä ne asukuvat räpsitään?

~ Kata ~

30 kommenttia

  1. Onpas ihania syksyisiä kuvia!

    VastaaPoista
  2. Ei vitsi miten ihania kuvia! Näissä on jotenki tosi hyvä ja pirteä fiilis!:) Tykkään ihan sikana!

    VastaaPoista
  3. voi kata nää kuvat on todella, todella hurmaavia ♥ niin iloisia ja aitoja, tuli tosi hyvä mieli näitä katsoessa :') ja ikävä sua!! :* ja ihan turhaan jännität mielipiteiden julkaisua blogissa, nääkin jutut oli tosi fiksuja ja varmasti herättää keskustelua :) musta on tullut viime aikoina tarkempi kuvauspaikan suhteen, mutta välillä taas en jaksanut välittää ollenkaan. enkä aina vieläkään jaksa, eikä tarviikaan :D oot aivan oikeassa siinä, että se onnellinen ja kiva kuvausfiilis on tärkeämpää kuin kuvauspaikka. jos on liian tarkka pikkujuttujen suhteen, niin hyvän kuvauspaikan löytäminen voi osoittautua mahdottomaksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Awws kiitoksia Jenni 8) ♥ Mullakin on sua, toivottavasti nähdään lähiaikoina! Hmm no jostain syystä en vaan osaa tosiaan jakaa omia mielipiteitä isolle yleisölle, joku pelko siinä taitaa olla:D Itse oon jotenkin tarkka missä kuvaan, mutta loppujenlopuksi kaikki mitä tuolla kaduilla on, kuuluu siihen katukuvaan joten ei se pönttö siellä taustalla loppujenlopuksi haittaa. Sit paitsi se sumenee kuitenkin hieman kun on sellainen linssi jolla kuvaan nuo asut:'D Ja viimeinen lause on täyttä totta, jos on liian pikkutarkka niin kuvauspaikan löytö on mahdottomuus:D

      Poista
  4. No nyt on syksyisiä kuvia, aivan ihania! :)) Varsinkin nuo missä heität noita lehtiä ilmaan, vautsi ♥ Itse en ole mukamas "ehtinyt" ottaa vielä yhtään syksyisiä kuvia lähes mistään, mikä harmittaa sillä tarkoitukseni olisi kuvailla mahdollisimman paljon nyt syksyaikaan.. vielähän sitä toki ehtii, sillä täällä ei ainakaan ole vielä täysi ruska päällä vaikka osa puista onkin jo vaihtanut väriään :) Ja hei, miusta on ainakin kiva että jaat niitä omia mielipiteitäsi täällä blogin puolella, jatka vaan samaan malliin! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii kiitos Tuuli ♥ Halusin tosiaan jotain veikeyttä ja syksyä näihin kuviin, sain heitellä lehtiä ja jyllätä lehtikasassa<3 Hmm toivottavasti sinäkin pääset pian kuvailemaan tuota syksyä, onneksi itä vielä ehtii! En halua näiden olevan viimoisia syksyisiä kuvia täällä joten toivottavasti itse pääsen pian vielä kuvailemaan lehtien sekaan. Täällä ei myöskään ole vielä täysi ruska joten tosiaan ehtii! Hhih kiitos tsempeistä tuon omien mielipiteiden jaon suhteen<3

      Poista
  5. Oon täysin samaa mieltä kuvauspaikan suhteen! Oon kyllä itsekin jokseenkin tarkka, mutta toisaalta tarviiko aina olla just eikä melkein täydellinen paikka?! Ei mun mielestä! Ja varsinkin nyt täällä luonnonhelmassa asustellessa on ollut oikeastaan tosi kiva huomata, että niitä kuvauspaikkoja saattaa ihan tosissaankin löytyä jopa heti omalta pihalta. Mutta myös että on paljon muitakin paikkoja eikä se selän takana ammottava metsäkään ihan aina se kaikista huonoin vaihtoehto ole :)

    Ihana syystunnelma näissä kuvissa <3 Iso peukku! Ja ahh, ponchot <3 Täyttä rakkautta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nyt on asiaa neitiseni! Luonnon keskellä tulee upeita kuvia kyllä, joten sitä vaan kamera kouraan ja kuvailemaan siihen teidän omalle pihamaalle;) Luonnossa voi jopa saada satumaisia otoksia:) Kiva että tykkäsit kuvista ja ponchosta, hhi ;)

      Poista
  6. Aivan ihania Nämä kuvat!!:) Hyvä fiilis välittyy kyllä täysin kuvista:) ja ihana tuo poncho!

    VastaaPoista
  7. Täytyy kyllä sanoa, että vaahtera on superkaunis näin syksyllä! Vaikka pimeys ei mua erityisesti miellytä niin onneksi syksylläkin luonto on kaunista. Hihi, siirappia pitää välillä olla elämässä! Joten ei muuta kun kuvia vaan esille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaahtera on suosikkipuuni, syksyisin niin upea varsinkin kun lehdet loistelee matalalla paistavan auringon säteissä:) ööö voiko noi sanoo??:'D Ja tosiaan siirappia täytyy välillä olla;)<3

      Poista
  8. Oi että mitä ihanan iloisia ja raikkaita syyskuvia Kata! Kuvauspaikkakin on oikein onnistunut ja asu todella kaunis :) Tuollaisen pukisin mieluusti päälleni näillä ilmoilla... Tahtoisin olla tarkempi kuvauspaikoissa, mutta aina ei vain pysty :D Kesällä puhuimmekin siitä, että täällä Lahdessa tuntuu olevan kivat kuvauspaikat vähissä. Tottakai hienoja lokaatioita olisi, mutta se vaatisi reissaamista ympäri kaupunkia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos upeus 8) ♥♥ Mahtavaa että pidät niin kuvauspaikasta kuin asustakin! Hhih aina ei vaan aika anna esim periksi sen kuvauspaikan mietintään ja jos sitä mietii liikaa niin alkaa turhauttaa ja kuvien otto jää ainakin mulla väliin, niin monesti on käynyt! Mun pitäis tulla Lahteen ja kierrellä sun kanssa vähän paikkoja, ihan varmaan löytyisi kivoja pieniä kohtia;) Tosin jos se vaatii paljon reissaamista ympäri kaupunkia niin ymmärrän, se on haaste jos ei ole autoa!:<

      Poista
  9. Aivan ihania ja upeita syksykuvia! Asu on kyllä täyskymppi <3

    VastaaPoista
  10. Niin IIIIHANIA kuvia Kata<3 Se on kyllä totta, että kun avaa ne silmät, niin saattaa löytää uusia ja upeita paikkoja ihan läheltäkin! :) Musta on tullut tosi kriittinen kaiken suhteen viimeaikoina, just ympäristö, asu, tarkennus yms ja sen takia asukuvat on jäänyt niin vähälle, harmittaa kyllä :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitosta taas kaunokainen 8) Hmm sulla kriittisyys on siis niissä, mulla on tekstissä. Pitäisiköhän meidän nainen nyt ottaa vähän rennommin molempien?;) Mä pidän älyttömästi sun tyylistäsi ja asukuvat on aina huippuja ♥

      Poista
  11. Mä oon ihan hirveen tarkka kuvauspaikoista... Heti Helsingissä saa parempia kuvia kuin yhtään missään muualla. Oon myös jotenki tosi mustavalkonen ihminen, että taustassa ei saa olla mitään vihreää jne... Tosin joskus mustassa tai valkosessa asussa haluan nimenomaan vaaleanpunaisen tai -sinisen seinän :-D Nää kuvat on söpöjä!! :-)

    http://maijaviola.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hhaa mutta tosiaan itsekin pidän joskus kovasti siitä että kuvissa ei ole mitään vihreää ja kuvat räpsitään seinää vasten. Harvemmin vaan niitä tulee otettua nykyään. Helsingissä riittää paikkoja ja siellä tyyliin joka kulmalla saisi kuvia, itse tykästyin katuihin ja seiniin sielläkin mutta oli myös upeita kaikki puiston reunat, seinät joiden edessä saattaa roikkua vihreitä lehtipuunoksia. Sellaisia tunnelmallisia u know:) Kiitoksia kommastasi!

      Poista
  12. Upeita kuvia ja asu on jälleen tosi kiva <3

    VastaaPoista
  13. Ihania kuvia ja kivoja postauksia täs välillä tullut. <3 Ei oo kerinnyt lukemaan viime aikoina mitään blogeja..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava että tykkäät, tulee todella onnistunut fiilis Anna! Eihän sitä aina aika riitä kaikkeen ja se on hyvä karsia näistä ei täkeistä jutuista eikö? :)

      Poista
  14. Ihana tuo viitta-asia! :)

    http://matildanieminenmusic.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  15. Oii mitä syksykuvia <3 Todella onnistuneita ja kauniita :) Itsekkin kävin eilen ottamassa syksyisiä kuvia, oli kyllä kivaa! Mulle kuvauspaikalla oli iso merkitys, nykyään ei enää niin iso kun oon jättänyt asukuvien julkaisemisen vähemmälle. Mutta onhan se kiva, että taustalla on juuri vaikka luontoa, kivan näköinen rakennus, merta tai muuta vastaavaa :)

    VastaaPoista
  16. Kiitti Niina! Onnistunut fiilis tuli sanoistasi ♥ Mä tsekkailin niitä sun kuviasi instassa varmaan ja ai että ne oli kauniita otoksia <3 Tosiaan itsellenkin tuli kuvauspaikasta niin tarkkaa mutta ajattelin nyt vähän höllätä.:)

    VastaaPoista