Sisällön tarjoaa Blogger.

Girls just wanna have sun

Ihanaa maanantaita lukijat! ♥
Nyt on harmi vain muutama sadepäivä luvattu, niin pakko heittää astetta kesäisempi pousti teitä piristämään. Mulla on ollut niin kova rantamoodi päällä näiden helteisten säiden myötä, onko teillä? Uusia bikineitä on joka vuosi tullut kotiutettua ainakin yhdet, tänä vuonna selasin tarjontaa lähinnä nettikaupoista mutten vieläkään oo päätynyt tilaamaan ainuttakaan uutta yksilöä. Ehkä vielä raaskisi yhdet pistää tilaukseen, vaikka puolivälissä kesää taidetaankin jo mennä.

bikinit

 Yllä näette kolme aivan ihanaa ylä- ja alaosaa, oikalla olevat raidallisen ovat kyllä supersöpöt, mutten sanoisi ei keskimmäisille kukkaisille biksuillekaan, punaisia biksuja on tullut kuolattua ja nuissa keskimmäisissähän sitä olisi ♥

Tänä vuonna oon ehdottomasti hurahtanut kuviollisiin ja värikkäisiin bikineihin, kuten kollaasista varmaan huomaatte. Sellaiset jotka korostavat upeasti rusketusta, multa löytyy itseltäni vain ja ainoastaan yksivärisiä biksuja, onpa tylsää! Sen vuoksi oon tänä kesänä biksuja valitessa jättänyt ne viime kesän käytetyimmät valkoiset yksilöt kaappiin odottamaan sitä parempaa huomista, vaikka kieltämättä kyllähän se valkoinenkin näyttää superhyvältä pikkuisen brunan kanssa.

Mulle on muuten bikineissä tärkeää tietysti sen istuvuuden lisäksi se että olkaimet saa helposti pois tieltä taikka kokonaan irti, rakastan tasaista rusketusta ja en välttämättä halua olkaimen rajoja rinnuksille. Tuubitopin kanssa se ei sitten näytä kovin kivalle, tämähän on oma mielipiteeni siis.

beach

 Myös raidalliset seilorityyppiset bikinit ovat kiinnittäneet kaupassa katseeni jo viime kesästä asti, sellaiset aion vielä jonain päivänä kotiuttaa. Yllä näkyvässä kollaasissa olevat biksut ovat todella suloiset! Yleensä rannalle mennessä korut jäävät kotiin, mutta bongasin nettikaupoista paljon rantuaiheisia killuttimia, jotka voisin ehdottomasti yhdistää omaan rantatyyliini piristykseksi.

Jokainen postauksessa näkyvä tuote löytyy Esprit.fi sivustolta!

Pidemmittä puheitta, ihanan aurinkoista kesää ja muistakaahan se aurinkorasva!
Onko tänä vuonna tullut ostettua uusia bikineitä? Minkä värisiin päädyitte?

~ Kata ~


14 kommenttia

  1. Oi kaikki noi ekan kollaasin biksut on aivan ihania<3 Mä tykkään kesällä muutenkin käyttää kaikkia ihania värikkäitä kuoseja, joten noi iskee kyllä ja lujaa :) En oo ostanut uusia biksuja tänä kesänä, mutta en mä toisaalta pahemmin oo rannallakaan ehtinyt käymään :D Ehkä nää kelit tästä paranee ja pääsen sinnekin ottamaan aurinkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa että säkin tykkäät! Kesällä värikkyys on munkin mieleen, tosin tänä vuonna oon mennyt tosi neutraaleilla ja vaaleilla sävyillä:D Tosiaan en itsekään oo pahemmin rantsulle päässyt, mutta loppukesästä on aikaa mikäli aan kelit sallii 8)

      Poista
  2. Heii miten nättejä biksuja! :) Mun täytyis hankkia uudet!

    VastaaPoista
  3. Itse diggaan hawai-tyyppisist biksuista ja kesäisin värein. ♡ Harvemmin kotiutan uusia biksuista, koska oon aika nirso. :)

    Taisit palvella meitä viime kuussa töissäsi. En ollut silloin varma, kun sulla oli ennen blondit enkä ollut aikoihin eksynyt blogiisi paitsi nyt, kun oli pakko käydä katsomassa et oliksie se ja olithan sinä, että jos muistat hölmistyneen turistin niin se olin minä!

    Ps. Oot kehittynyt paljon bloggaajana. Jään (tai oon jääny jo jonki aikaa) seurailemaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin oon tykästynyt sellaisiin 8) Hha nirsous on hiipinyt muhunkin kun ikää tullut, ymmärrän siis mitä meinaat 8)
      Hhaa apua, mahtavaa jos oon palvellut teitä:D Viime kuun ajan olin itse yhtä hölmistynyt ja pihalla elämäntilanteeni vuoksi ja se näkyi työnteossakin varmaan että ei siinä mitään.:') Ihana että oot tunnistanut ♥
      Ja siis miten ihana kehu, piristit mun päivääni hirveesti ♥ Mahtava kuulla muilta että kehityn pikkuhiljaa tässä rakkaassa harrastuksessa:)

      Poista
  4. Oi ihania värikkäitä! :) Mä oon tänä vuonna ostanut kuudet uudet biksut (apua :'DD) ja pakkohan täältä etelästäkin on ainakin yhdet ostaa ;) Oon harkinnut jotain raidallisia biksuja tai valkoisia jotain pitsisiä 8)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äläpä muuta sano! Ohhhoh sähän oot pistänyt biksujen kaa menemään! Ihan kateus iskee;) Mutta pakkohan siellä Espanjassa on oikeesti niitä ostettava kun rantsulla käy yhtenään ja itse en ainakaan viihdy samoissa biksuissa kokoaikaa;) Raidalliset, liputan!

      Poista
  5. Ihan kauheita bikineitä

    VastaaPoista
  6. Kivoja kollaaseja!:) itse tykkäänvärikkäistä ja kuviollisista bikineistä:)

    VastaaPoista
  7. Näissä on kyllä ihanasti väriä, iskee ainakin muhun! ♥ Jospa nuo rantakelit saapuisi uudestaan niin vois harkita uusien biksujen hankintaa, hah :D

    VastaaPoista