Sisällön tarjoaa Blogger.

Pink bomber

pink bomber jacket

Bomber jacket - Gina Tricot
Top - Gina Tricot
Jeans - Dr. Denim
Shoes - Vans
Bag - Michael Kors

pink bomber jacket

Pääsinpä viimein esittelemään teille tämän hetken suosikki takkini. Nimittäin Gina Tricotista löytyi viimein se kevyt bombertakki jota olen metsästänyt jo pitkään - joo myöhässä taas näiden muotijutskien kanssa - ja vieläpä tismalleen tuon värisenä ja kuosisena kuosisena, voiko noin sanoa?!
Tyylini on jotenkin muuttunut tuossa kevään aikana tosi rennoksi ja simppeliksi -  vaikkakin joinain viikonloppuina mut onkin voinut bongata koroissa - joten tää look on ehdoton suosikkini sen vuoksi. Tuollaisen kevyen bomberin saa myös mukavasti ja rennosti lanteille jos kuumuus sattuu yllättämään, siitä tyylistä mä tykkään tällä hetkellä aika himona.

vaaleanpunainen bomber
vaaleanpunainen bomber takki

Tosiaan viime vuonna hypistelin Ginassa samanmoista takkia, joka meinasi lähteä kassalle ja meinasin sen myös varata päiväksi jotta voisin miettiä, mutta tuo väri arvelutti sen verran etten sitä loppujen lopuksi kotiuttanut. Sitä oon sitten vuodenpäivät tässä katunut ja vieläpä tämän kevään aikana varmasti miljoona kertaa, kunnes sitten Ginasta bongasin taas lähes samanlaisen yksilön tänä vuonna. Itse asiassa vetskarit ovat paremman väriset ja helpommin yhdistettävissä muihin vaatteisiin/koruihin kuin viime vuonna, joten kyllä kelpasi kotiuttaa!

pink bomber
hymy

Kyllä tämä kesä on mahtavaa aikaa, oon niin innostunut kuvailemaan mutta aika on niin kortilla. Töitä pukkaa ja paljon, mikä ei haittaa yhtään kun kesän hauskoja menoja on jo niin paljon suunnitelmissa. Jospa sitä niinä yhtinä ainokaisina viikon vapaapäivinä ehtisi aina kuvailla, jos sää suosii.

Juhannus suunnitelmatkin on nyt lyöty lukkoon, suunnataan muutaman ystäväisen kanssa viettämään tuota keskikesän juhlaa Himokselle. Tää tyttö menee telttaan kolmeksi päivää, WHAT?! Te jotka tunnette mut oikeasti kunnolla, niin ei ei ei musta ei olisi voinut koskaan kuvitella että suostuisin menemään telttaan. No mutta oon niin innoissani kun nämä ovat periaatteessa mun ekat kunnolliset festarit ikinä, joten pitäähän se sitten kunnolla myös heittäytyä siihen festarielämään, eikös? Katsotaan sitten sen jälkeen mitä olin mieltä telttailusta, varmasti tulette siite kuulemaan, hhi!

pink bomber jacket1
pinkki bomber

 Nyt tämä tyttö painuu myöhäiselle iltapalalle ja telkkarin ääreen, jotta ehdin nukkumaankin hyvissä ajoin. Koko viikonlopu kuluu töiden parissa, mikä ei haittaa yhtään kun ensiviikolla pääsee kunnolla tuulettumaan festareille ja vieläpä ihan Juhannuksena, apuva kun mä oon innoissani tuosta hha! Ihanaa viikonloppua teille, niin muutamalle uudelle kuin vanhoillekin lukijoille! ♥

Onko ruudun toisella puolen muita, jotka ovat hurahtaneet kovasti bombereihin?
Joko on Juhannus suunnitelmia? 
Huutakaa HEP jos siellä on populaa jotka suuntaa myös Himokselle Juhannuksena..?

~ Kata  ~

45 kommenttia

  1. Ihana asu ja sinä oikein hehkut noissa kuvissa! Upeus♡ Tosi kiva tuo bomberi, sopii sulle mainiosti..:) Hei juhannusfestarit kuulostaa niin hyvältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitti Maria 8) Sinä myös olet niin upea mimmi ettei voi muuta kuin ihailla ♥ Juhannusfestarit kuulostaa hyvältä, sää tosin ei niin hyvltä näytä telttailua ajatellen:D Mutta mitä sitä vielä murehtimaan kun ne muuttuu vielä moneen kertaan!

      Poista
  2. Söpö takki ! :D <3 Kiva ja toimiva asu <3 Mä oon kokeillut monia bombereita, mutta ne ei vaan tunnu istuvan mun päälle mitenkään =D Tai sitten en oo vaan löytäny "sitä oikeeta" :D Kivaa viikonloppua myös sulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia Nanikaroliina 8) Hih kyllä se oikea sitten tulee vastaan kun on tullakseen, itsekään ei läheskään kaikkia tunne omakseni:D ♥

      Poista
  3. HEEEEEEEP!! ♥ Ja tämä bomber mahtuis kyllä minunkin vaatekaappiin! Upeus♥

    VastaaPoista
  4. Hei aivan ihana asu ja toi bomberi<3 Niin hempee :') Sun juhannussuunnitelmt kuulostaa kyllä kivalle! Mä oon kans joskus juhannuksena ollut himoksella ja pari kerta Pipefesteillä nukkunut teltassa, eikä se ees oo muutakun kivaa!! :D Kunhan muistaa pitää arvotavarat koko ajan messissä! :) Toivottavasti juhannuksena säät suosii ja teillä on mukavaa!♥ mä oon sillon jo Espanjan auringon alla 8)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Emilia 8) ♥ Aijaa no tuo tsemppaa mua menemään nyt tuonne telttaan enemmän, no ei kun oon oikeesti innoissani siitä vaikka se ei olekaan koskaan ollut mulle mikään mielekäs vaihtoehto, voiko noin sanoo:') Voi eiii en malta odottaa että pääsen näkemään kuvia sieltä Espanjasta, kai postaat sieltä käsin?;)

      Poista
  5. Mä eilen katoinkin että onpas ihana takki :)

    Kyllä yhdet juhannusfestarit telttailuineen pitää elämässä kokea, vaikka voin kuvitella että useamman yön viettäminen teltassa hieman arveluttaa. Muistan samat fiilikset muutaman vuoden takaa eräältä legendaariselta Kalajoen reissulta...

    Mukavaa viikonloppua Kata!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hhi kiitos:) Joo oon samaa mieltä että pitää kerran kokea telttailu ja Juhannusfestarit, niin se vaan on! Hha no nehän on sitten sulla ollut oikein onnistuneet Juhannusfestarit;)

      Poista
  6. Oi että miten suloinen vaaleanpunainen bomberi <3

    VastaaPoista
  7. oi että ihana toi bomber, sopii sulle ihan täydellisesti! ♥ ja tuo viimeinen kuva, oikeesti ihan mielettömän upea!! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi sinua kauneus, kiitoksia ♥ Sinulta se tulee aina mielettömän ihania kommentteja muru 8) ♥

      Poista
  8. Oi todella kiva asu! kaikki toimi hyvin yhteen ja ihana värinen tuo bomber, käy sulle tosikivasti!:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih ihanaa että kaikki toimii hyvin yhdessä, niin munkin mielestäni jos saan itse sanoa;) Kiitos!<3

      Poista
  9. Aivan ihana asu, täydellinen bomber <3 !

    http://aliisa-m.blogspot.fi/?m=1

    VastaaPoista
  10. Ihania kuvia Kata, niin raikkaita! ♥ Ja vautsi, tuo bomber on kyllä suloinen :') Heei, tosi kivat juhannussuunnitelmat siulla, pidä hauskaa Himoksella!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitän Tuuli 8) ♥ Suloinen tuo tosiaan on värinsä puolesta:3 Kiitos, pidän!;)

      Poista
  11. Minä ihastelin jo apteekkarissa tuota sinun takkia! Alan vakavasti harkita syksyksi vaaleanpunaisen takin hommaamista... Bomber on kyllä kiva malli, multa löytyy valkee jossa on sinistä 🙈Ja tsemppiä telttailuun, kyllä se on varmasti kokemuksen arvoinen. Ja ollaan yhteyksissä kun palaat, niin törmätään 💕

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hhi ihana kuulla 8) Joo kannattaa, nuo on niin suloisia, kunnon vaahtokarkkitakki 8) Sun bomberisikin kuulostaa aivan ihanalta, sellaiselta jonka varmasti itsekin mielelläni kotiuttaisin;) Hih on varmasti kokemus siinä missä muutkin, yay! Juu ollaan ja törmätään;) ♥

      Poista
  12. Nää sun asukuvat on niin ihania! Tulee itsekin hyvälle tuulelle, kun näytät niin iloiselta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Kata! Ihna kuulla jotain tuollaista 8) Mukava levittää iloa;)

      Poista
  13. Voi Kata miten kaunis sie oot! :) tosi nätit kuvat ja asu on just huippu, tykkääntykkään! ♡ voi vitsi, piehän kivaa festareilla ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No siellä on toinen kauneus kuule!:) Kiitoksia paljon, pidetään kivaa ehdottomasti!

      Poista
  14. Aivan upeita nämä kuvat! <3 Todella upea olet, asu tulee hyvin oikeuksiinsa siun kasvoista puhumattakaan. Vau. Mie tein keväämmällä asiakkaille monia bombereita, mutta ei ole vielä omaan kaappiin moista päätynyt. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Millla ♥ Voi vitsi miten ihanasti taas sanottu, ootte te kyllä ihania lukijoita 8) ♥ Noniin seuraavaksi vaan itsellesi bombertakki sitten, sulle voisi passatakkin - varsinkin joku punainen;)

      Poista
  15. Siiis mun on pitäny pitempää ostaa tuollasta bomberia. Oon sovitellut kaupoissa monia ja minusta tuotakin sovitin mut tuokaan ei ollut mun makuun. Pitää ehkä käyä uusintakierros jos se ei näytäkkää niin pahalta kuin kuvittelin. Siis muuten oli tosi kiva, mutta oli semmonen vähän ohkasen tuntonen. :) Sinun päällä tuo näyttää tosi hyvälle. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi harmi ettet oo vielä löytänyt itselles! Mä itse pidin siitä että bomber on ohut, paksummat ei tunnu yhtään taas omalta:D Tää oli juurikin täykkäri ♥ Käy ihmeessä uusiksi koklaamassa, jospa se tuntuisi paremmalta! Kiitoksia Jennalle, oot ihana:3 ♥

      Poista
  16. Oiii, ihana bomber ja niin nätin värinenkin! Muutenkin tosi hienoja kuvia :-) Ite oon menossa mökille messilään juhannukseks!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Janoca, mäkin pidän väristä niiiin paljon! Mökki Juhannuksena on ihan must-juttu jos ei tosiaan lähde festaria viettelemään silloin:) Viime kesä meillä meni Juhannus kaupungissa ja ei tuntunut lainkaan Juhannukselta, kun on mökkijusseihin tottunut:D

      Poista
  17. Ihana postaus ja toi bomber on kyllä niin nätti!

    http://idasbloggg.blogspot.lu

    VastaaPoista
  18. Vautsi vauu mikä daami ja asu! <3 Tuo pinkki bomberi on jotenkin niin sua ja ihan täydellinen ostos :)) Sun Juhannus suunnitelmat kuulostaa hyvältä ja veikkaan, että telttailu on ainakin unohtumaton kokemus :D Ps. Sun tukka näyttää super hyvältä näissä kuvissa, väri ja kaikki <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hhaa siellä toinen;) ♥ Jep alan itsekin ihan älyttömästi tykkäämään tästä, joka kerta enemmän ja enemmän. Haha se telttailu on kyllä varmasti unohtumaton kokemus varmasti hyvällä kuin huonollakin tavalla.:D Apua ihanaa, väri on alkanut haalistua mutta pidän silti;)

      Poista
  19. Ihania kuvia siusta! Ja tuo takki näyttää todella upealle :-)

    VastaaPoista
  20. Eikä, yllättäen minäkin olen haaveillut pinkistä bomberista :D Hyvältä näyttää, ei voi muuta sanoa. Oot varmaan joskus kertonut, että mistä olet tuon laukun hommannut? Mutta en muista.. Tuo näyttää niin täydelliseltä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mutta kun pinkki on kyseessä niin en yhtään ihmettele, koska se on niin sua Reetta!:D Kiitospaljon;) Laukun oon ostanut Lontoon Outletkylästä:) MK<3

      Poista
  21. HEP! Ite oon menossa Himokselle lauantaiksi:) aivan ihana muuten toi bomber♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ohohh ihana jos vaikka törmättäisiin Elli!;) Kiitos!

      Poista
    2. joo! tuun moikkaamaan jos satun näkemään sut:)

      Poista
  22. Hei taisin hypistellä tuota samaista kaunokaista tänään Ginassa! On se niin nätti niinkuin sinäkin ♥ Multa löytyy jo kaksi bomberia, joten jätin tuon vaaleanpunaisen unelman hyllyyn... Todella ihana asukokonaisuus ja kuvat on jotenkin niin kivan raikkaita ja kesäisiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi olisit nyt vaan kolmannen bomberin ostanut, tää passais sullekin nimittäin ihanasti. Kevyt ja niin hyvä päällä ♥ Ihana että pidit kuvista, olin itsekin tyytyväinen näihin 8)

      Poista