Sisällön tarjoaa Blogger.

Hello and welcome june&summer

Huhhuh kesäkuuta! Ihan mahtavaa että puolikas vuosi on melkein kahlattu läpi, itse oon suoraansanottuna meinannut kyllä hukkua monesti matkalla mutta mahtavaa että ollaan selvitty kuitenkin naarmuitta kesän ensimmäiseen kuukauteen. Voin sanoa että tästä kesästä tulee erilaisempi kuin koskaan ennen, aion nauttia täysin rinnoin vaikka suurin osa ajasta taitaakin siellä työmaalla kulua.

appletree

 Moni ehkä on saattanutkin tajuta, että tämä puolikas vuosi ei ole ollut mulle mikään helpoin, siitä olen monesti vihjaillut täällä blogin puolella. Haluan kertoa teille että elämäntilanteeni on muuttunut melko isosti tässä kevään aikana eron takia. Sen enempää en tästä aio teille purkaa, mutta tuntuu, että tunsin siis oikeaksi mainita asiasta täällä. No mutta, jokaisen hyvän loppu on alku jollekin hyvälle uudelle, eikös?

summer

Iloisempiin juttuihin jookos kookos? Viettelenkin tässä parhaillaan aika kesäistä vapaaviikkoa. Brunaa on otettu, jäätelöä on syöty, auringonlaskua on ihailtu ja vietetty ihanan suloisia hetkiä erään tärkeän ihmisen seurassa. Talviturkki lähti toukokuun viimeinen päivä, mikä on siis aika ennätys moneen vuoteen, hha! Yleensä sitä on tullut polskittua vasta Juhannuksena ellei jopa sen jälkeen.

Kotona sitä on hädin tuskin tullut oltua, kun säät ovat mitä parhaimmat niin mitä sitä sisälle jäämään. Perjantaille on luvattu ONNEKSI vesisadetta, että saapi iho rauhoittua tästä älyttömästä tanittamisesta ja kotikin saisi vähän raikkaamman ilmeen kun pääsen imuri ja moppi kädessä heilumaan. Viikonloppuna varmasti tulee rentouduttua ja pidettyä hauskaa.

auringonlasku kuopio

Ihanaa alkanutta kesäkuuta ♥
Kuinka siellä kesä on lähtenyt käyntiin?

~ Kata ~

22 kommenttia

  1. ahhh, kesä on niin täällä! ♥ ihania kuvia kata :) ja kuten eilen kans totesin, jokaisesta lopusta seuraa aina jotain hyvää :') ja kaikella on tarkoitus ♥ ihanan piristävä postaus ja kauniita kesäisiä kuvia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä, älä muuta sano ♥ Tuo on aivan totta, sitä itseki on miettinyt, kaikella tosiaan on tarkoituksensa:) Ihana että postaus piristi, vaikka sisälsikin myös hieman surkeutta tai jotain:D <3 Kiitos sinulle kun huolehdit! ♥

      Poista
  2. Niinhän se menee, että jokaisen hyvän loppu on uuden alku! :) Elämässä kaikella on tarkotuksensa<3 Ihanaa, että oot päässy nauttiin kesäisistä jutuista♥ Ja hei tyttöjenreissu kuulostaa kivalle, etenkin Tampereella ;)<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä niin Emilia:) Kyllä, sitä ei koskaan tiedä mihin elämä vie:) Voi vitsi, ois voitu nähdä 8)

      Poista
  3. Ihan ensimmäisenä; mikä auringonlasku, puhdasta kauneutta <3 Ja hei, mä olen yleensä se eka joka sanoo kaiken tapahtuvan syystä. Joskus asiat eivät vaan toimi ja silloin on vain otettava elämää sarvista kiinni ja ohjata se oikeaan osoitteeseen, ilman toista jos tilanne sen vaatii :) Ihan hullua, että likka on jo pulahtanut järveen! :D Mä olen just ja just saanut itseni raahattua rannalle hahaha! Jotenkin siinä kay aina niin, että sää on mitä ihanin ennen töistä lähtöä, mutta kotimatkalla taasen... Äh, toivottavasti mäkin pääsen pulahtamaan edes kerran :D Sun suunnitelmat kuulostavat aivan ihanilta, mäkin elättelen toivoa josko pääsisi vielä uusiksi Lintsille tänä vuonna :P Tsemppejä ja haleja sinne suuntaan <3 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vitsi kiitos, oon kyllä samaa mieltä että ah auringonlaskua, niin kaunista ♥ Tuo on aivan totta, kiitos piristävistä sanoistasi:) Hhaa jo se oli kyllä hyvin pelottava hyppy sinne veteen, hyytävää ja tää likka kilju :') Toivottavasti pääset pian hyppäämään itsekin veteen, piristi kummasti talven jälkeen;) Kiitos tsempeistä ja haleista, oot ihana<3 :)

      Poista
  4. Kaikella on tarkoituksensa ja pitää vaan ajatella, että ehkä parempi näin. Halauksia ja iloisia päiviä elämään. Tiedän, että varmasti on ollut vaikeaa, mutta kyllä elämä lopulta voittaa. <3 Mukava lukea, että oot päässyt tekemään kaikkea kivaa ja teillä on tulossa Tarun kanssa kiva reissu. Pitäkää hauskaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia Jenna nuista sanoistasi:) <3 Hauskaa varmasti tulee olemaan, pitää ottaa kaikki ilo irti kun loppuviikko on sitten taas töitätöitä painettava 8)

      Poista
  5. Mä meinasin heittää talviturkin tällä viikolla, mutta jänistin kun se vesi tuntui vaan niin hemmetin kylmältä ahaha :D Ajattelen muuten ihan samalla tavalla, että kumpa satais jos on monta päivää paistanut aurinko. Sitä ei vaan hyvillä ilmoilla tee mieli notkua sisällä ja kotikin alkaa kyllä jossain vaiheessa näyttämään siltä :D Ja hei, nauttikaa reissusta ja kiljukaa munkin puolesta niissä laitteissa ;) Ps. Voin vaan kuvitella miltä susta on tuntunut enkä ala lausumaan tähän mitään kliseitä, lähetän sulle ison halauksen ja pidän peukkuja, että kesästäsi tulee mahtava ja unohtumaton <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hha joo se tuntui kylmältä, mutta sinne täytyy hypätä että uskaltautuu menemään:D No nyt kyllä kieltämättä harmittaa kun loistokelit loppui, no mutta samapa sitä sitten on painaa kunnolla töitä kun sää on huono 8) Reissu oli uskomattoman ihana, varmasti kiljuttiin sunkin puolesta ♥ Kiitos halauksista ymmä ymmä, oot superihana ♥

      Poista
  6. Voi ei, iso tsemppirutistus nyt sinne suuntaan! ♥ Rivien välistä ehkä jotain tuollaista jo aavistelinkin, mutten kehdannut tulla kysymään suoraan.. Kun yksi ovi sulkeutuu, toinen avautuu - niinhän se yleensä menee :) Toivotaan että siulla tulee olemaan ihana kesä! ♥ Ja vitsit tuo auringonlaskukuva, upea! :o Kivaa reissua Tampereelle ja Särkänniemeen!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia paljon Tuuli ♥ Hih onhan nuo asioita joita ei itsekään kehtaisi kysyä vaikka aavistelisikin:) Mutta eipä mitään, elämä jatkuu ha niin edelleen. ♥ Kesä on alkanut jo uskomattoman kivasti vaikka välillä kolahtaa pahojakin asioita eteen. Kiitos ♥

      Poista
  7. ihanai kesäkuvia<3 Aina kun ovi sulkeutuu niin toinen avautuu, enemmin tai myöhemmin ja itse ainakn uskon että kaikella on tarkoituksensa, helppoo elämää aina välillä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Saara ♥ Tästä se elämä kyllä alkaa taas lähtemään;)

      Poista
  8. Voi ei:( Nyt ihan superisti tsemppiä sulle!<3 Onneksi silti aina jonkun loppu on uuden asian alku<3 Nyt kaikesta huolimatta ota kaikki ilo irti kesästä ja näistä helteistä<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tsempeistä Sofia ♥ Onhan tämä kesä loppujenlopuksi hyvin alkanut 8) Ei siinä mitään ♥

      Poista
  9. Paljon halauksia ja tsemppiä kata <3 olet ihana, älä unohda sitä :) kaikella on aina tarkoitus, vaikka sitä ei heti osaisi ajatellakkaan niin. Kivaa reissua Tarun kanssa<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihastuttava Emilia, sitä en unohda kun onhan tässä muutamia ihania jotka siitä muistuttaa 8) <3 Reissu oli ihan superihana!

      Poista
  10. Voi ei! ihan superisti tsemppiä sulle <3 ja tosiaan jonkun asian loppu merkkaa aina että tulossa on jotain vielä parempaa! :* ansaitset kultaa! nauti kesästä, olet ihana tyttönen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Roosa tsempeistä <3 Jepjep alan itsekin jo uskoa tuohon;) Ihana olet, nautihan sinäkin, täällä nautitaan kanssa 8)

      Poista