Sisällön tarjoaa Blogger.

TaxFree shopping

TaxFree shoppailu laivalla on aina se juttu mitä mä odotan kovasti kun laivalle lähtö on lähellä. Viime kesänä kotiutin ensimmäisen Chanelin mattahuulipunani ja päätin silloin että joka kerta laivalla käydessä uusi merkkihuulipuna on ostettava. Laadukkaita ja pysyvät ihan hemmetin hyvin vaikka syö ja juo sun muuta. Anyway mennäänpä näihin muutamiin ostoksiin.

chanel lipstick lancome lipcontour

Päätin jo kesällä että ensi kerralla laivalle mennessä ostan mattaisen klassisen punaisen Chanelin ja siitähän mä pidin vahvasti kiinni. Marssinkin samantien myyjän puheille TaxFreessä ja yhdessä katselimme sitten Chanelin klassisen mattapunan mulle.
Saman sävyistä huultenrajauskynää Chanelilta ei löytynyt, mutta kävimme kaivelemassa Lancomen valikoimaa ja sieltä löytyi samansävyinen kynä matkaan.

chanel lipstick

Pidän todella paljon tästä sävystä. Ja jos saan mielipidettä heittää kehiin niin mikäli vaan nainen pitää huulipunista, niin jokaisen naisen punavalikoimasta tulisi löytyä tämä klassinen punainen.

The Body Shop traveling bag vitamin C

Sitten The Body Shop-hulluna pääsin myös kurkkimaan laivan TBS valikoimaa ja koska mulla oli ostoslistalla tuo kuorinta-aine, niin se täytyi saada - Kuopion liikkeistä tuo on ollut jonkin aikaa loppu kun maahantuonnilla on joku hätä.
Ihanana yllätyksenä löysin tämän travel bagin, mistä löytyi tutun kuorinta-aineen lisäksi kaksi uutta tuttavuutta, virkistävä kasvosuihke ja heleyttävä geeliseerumi + kasvoille tarkoitettu kuorintasieni. Innostuin vielä enemmän kun huomasin tämän noin 50€ maksavan paketin olevan puoleen hintaan, eli se lähti ihan pilkkahinnalla matkaan. Näistä tuotteista aion kertoa teille lisää kunhan oon kunnolla päässyt näitä uutukaisia testaamaan!

Tässä oli siis muutama TaxFree ostos mitä laivalla tuli tehtyä. Tukholmassa oli tarkoitus tosiaan shoppailla enemmän mutta mitä sitä turhaa ostamaan jos ei löydy mieluisia juttuja, sieltä lähti nimittäin matkaan vain yksi uusi uutukainen vaate, jonka näette ensiviikolla tositoimissa vinkvink.

Omistatteko te klassista punaista huulipunaa?
Onko tuttuja TBS:n tuotteita?

~ Kata ~

26 kommenttia

  1. Oi miten kivoja ostoksia! :) Ja tuo puna sopii siulle älyttömän hyvin ♥ Huulipunillakin saa niin paljon ilmettä muutettua ja ovathan ne sellaisia katseenvangitsijoita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih kiitoksia Tuuli! Tuo on ihan totta mitä sanot huulipunista ♥

      Poista
  2. Toi huulipuna näyttää tosi hyvältä ja voin vaan kuvitella tuon sen punasen jumpsuitin kanssa. :) Minulta löytyy myös yks punanen huulipuna jota oon käyttänyt melko ahkerasti. Se sopii hyvin kaiken kanssa. Mulla ei oo kovin paljoa kokemusta nuista tbs:n tuotteista, en oo jotenkin päässyt käymään siellä liikkeessä montaa kertaa vaikka se täällä Oulussa on. Ne on tosi kivan tuoksusia, mutta ei vaan silti oo tullu ostettua. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äläpäs muuta sano, punainen käy kyllä ehdottomasti kaiken kanssa, aij että ♥ TBS:n tuotteet ovat mulle kyllä suosikkituotteita ja aivan herkkuja tuoksuiltaan, ahh <3

      Poista
  3. Oii miten kivan sävyinen huulipuna! :) Sopii sulle hyvin <3 :)

    VastaaPoista
  4. Oi mitä ihanuuksia<3 Täytyykin ehdottomasti poiketa tutkimassa Chanelin huulipunavalikoimaa, kun seuraavan kerran menen laivalle ;) Ja innolla odottelen sun mielipiteitä noista TBS:n tuotteista! Noi kuulostaa ainakin tosi mielenkiintoisilta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihih minä suosittelen ♥ Chanelilla on paljon ihastuttavia mattapunia, oon itse rakastunut mattapuniin että huhhuh<3 Ja nyt kun olen nuita TBS:n tuotteita kokeillut ja käyttänyt ahkeraan niin tosi hyviä ovat:)

      Poista
  5. Oi että mitä ihania ostoksia oletkaan tehnyt! Tuo huulipuna on todella upean sävyinen ja itse asissa juuri jokunen päivä sitten pohdin, että multa puuttuu tuollainen ihana viininpunainen sävy kokonaan! Pakko kyllä saada ♥ Ja tuo Body Shopin paketti vaikuttaa todella hyvältä! Innolla odottelen siitä tarkempaa postausta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ellanoora! Joo klassinen puna on must-juttu ja suosittelen tätä kyllä lämpimästi. Mahtava kuulla että odottelen lisää nuista TBS:n tuotteista 8) ♥

      Poista
  6. tosi kivoja ostoksia, tuo chanelin puna on kyllä aivan täydellinen :-) klassinen punainen on varma valinta tilanteeseen kuin tilanteeseen ♥ ja the body shopin jututkin vaikuttaa lupaavilta, innolla odotan lisää juttuja niistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Klassinen puna on tosiaan varma valinta, käypi kaikkeen tilanteeseen;) Ihana kuulla että säkin odotat lisää nuista TBS:n tuotteitsa:) ♥

      Poista
  7. Wau! Sulle sopii tosi hyvin tommonen klassinen punanen huulipuna! ❤ :)
    Body shopin tuotteet on ihan ykkösiä mut kyseistä sarjaa en oo kokeillu. Innolla oottelen sun mielipidettä niistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Wow kiitoksia paljon Minttu 8) ♥ Suosittelen tuota sarjaa, TBS on kuyllä ykkönen;) Ihana kuulla että säkin odottelet lisää juttua niistä:3

      Poista
  8. Klasissia punaisia löytyy useammassa sävyssä .. miten lie kertynyt hups :D Kivoja juttuja löysit! :)

    VastaaPoista
  9. Oijj tuo huulipuna! ♡ punaiselle huulipunalle kyllä löytyy aina käyttöä :)

    VastaaPoista
  10. Oiiii taxfree shoppailu laivalla, aivan parasta. ♥ Nyt alko haluttaa vaan laivalla sen takia, että pääsis ostelemaan kaikkea kivaa. :D No, ehkä kesällä sitten.. Mutta aivan ihania juttuja oot kyllä löytäny! Mä oon niin huono huulipunien käyttäjä, etten omista kuin kaksi huulipunaa, toinen vaalean sävyinen ja toinen on kirkkaan punainen. :D Mutta harvemmimpa mä kovin kirkasta huulipunaan käytänkään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niimpä niin ♥ Hha joo mäkin haluan taas shoppailee taxfreehen 8) Joo tosiaan kaikki ei huulipunia edes käytä ja jotkut tykkää tosiaan vain vaaleista yksilöistä:)

      Poista
  11. aivan täydellisen värinen kyllä tuo huulipuna! Käy sulle hyvin!:)

    VastaaPoista
  12. Ah miten täydellisen värinen puna <3 käy tosi hyvin sulle! Mä oon käyny paristi nyxin liikeessä hypistelemässä niitten mattapunia ja oon ihan lumoutunu niistä, mut toistaseks löytyy vasta yksi:D Niissä ainakin on hinta-laatusuhde kohdillaan, vaikka ei varmasti laadullaan yllä Chanelin tasolle, haha!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äläpä muuta sinäkään sano;)) ♥ Kiitoksia, mahtava kuulla että passaa mulle tuo ♥ No ajan kanssahan niitä puniakin kertyy:P Ja hei kyllähän nuo halvemmatkin punat ovat hyviä, itse pidän paljon mös H&M:n punista ja ovat todella hyviä, ei tosin yllä kyllä Chanelin tasolle mutta siis u know what i mean;P

      Poista