Sisällön tarjoaa Blogger.

Birthday cruise to Stockholm

Ihanaa torstaita lukijat!
 Tässäpä olisi yksi, ehkäpä hieman pitkähkön puoleinenkin postaus synttäriristeilystä jonka siis vietin muutaman kaverin kanssa Silja Symphonylla. Ajattelin että olisin jakanut tämän kahteen eri postaukeen kuten aiemmin lupailin, mutten oikeastaan saanut postausta jaettua kahtia mistään järkevästä kohdasta. Toivottavasti jaksatte lukaista ja ihailla samalla näitä kuvia, mahtavaa muuten että pääsin niin sanotusti kunnolla korkkaamaan uuden kameran heti jossain missä se pääsi ihan kunnolla käyttöön ja testiin.

vr junamatka

Juna meillä lähtikin perjantaina 25.3. kello 5.37 eli aikaisin sitä sai kotosalla heräillä. Junamatka meni aika nopeasti ja leppoisasti, tarkoitashan mun oli nukkua edes vähän jotta illan jaksaa laivalla keinua, mutta tämän neidin huomio taisi melkeinpä koko matkan olla uudessa kamerassa. Voitte varmaan kuvitella kuinka paljon turhia kuvia löytyikin muistikortilta.

serkukset

Olimme Helsingissä suht ajoissa ja heti sitä suunnattiinkin syömään, suurin osa poppoosta oli poikia joten suuntasimme ah-niin-ihanaan Burger Kingiin mitä mä en siis voi sietää. Pakko se oli kuitenkin syödä, söinpä sitten elämäni huonoimman juustoaterian siellä, hha. Siitä suuntasimmekin sitten muutaman mutkan kautta Kappeliin istuskelemaan, siemailemaan muutamia ja odottelemaan laivan lähtöä.

silja symphony
serkukset 1

Ensimmäisenä iltana sai fiilistellä ja käydä myös vähän tuliaisostoksilla Tax Freessä ynnä muuta mukavaa. Niin sanotut omat tuliaiset ostinkin lauantaina, ne lupaan näyttää teille sunnuntaina vaikka mukaan tarttuikin vain muutama juttu.

stockholm2
stockholm
stockholm3

Ja ahh Tukholma oli yhtä ihana kuin aina ennenkin. Ja voi vitsi kuinka meitä sää siellä suosi! Aurinko paistoi, asteet pyörivät siinä +11 paikkeilla ja tuulta hädin tuskin tunsi, sen vuoksi ylle saikin laittaa ihanan keväiset hepenet, voi kun näin tarkenisi jo Suomessakin viilettää.

Päivä Tukholmassa kuluikin seuraavasti. Oli Vanhaa Kaupunkia, shoppailua, Starbucksissa levähtämistä sekä herkuttelua, asukuvailua ja kaupungin sekä kevään ihasteltua. Sai kävellä yhteen putkeen kyllä taas mielettömästi, voi kun mä oon ikävöinyt näitä "kaupunkilomia". Vielä ehdittiin nopsaa myös yhdillä käydä ennenkuin suuntasimme metrolla takaisin laivaan. Meillä se pieni kuuden hengen porukka jakautui Tukholmassa olon ajaksi puoliksi, mutta onneksi sitten illasta ehdittiin myös porukalla viettää aikaa ja synttäreitäni.

flowers
chocolate cake starbucks
style
smile

 Jos jostain syystä olette missanneet asupostauksen kyseisestä Tukholman asusta, niin erilliseen asupostaukseen pääsette tästä.
smiles

Lauantai-iltana vietettiin sitten mun synttäreitä - mikä ei loppujen lopuksi tuntunut lainkaan miltään synttäreiltä, hha! Oli kyllä aivan mahtava reissu kaikinpuolin, tietysti muutamia pikku sattumuksia lukuunottamatta.
cousins
red jumpsuit

Synttäri asuna toimi aivan ihana punainen jumpsuittini, ajattelin julkaista muutaman kuvan erikseen vielä tästä vaikkei se ihan kunnon aupostaukselle vedä vertoja. Ilta oli todella ihana, kuten koko reissukin! Sunnuntai aamuna juna lähti takaisin Kuopioon kahden aikoihin ja sekin matka taittui oikein rattoisasti, hhe!

sunset

Loppujen lopuksi tämä reissu ei tosiaan edes tuntunut miltään mun synttärireissulta, vaan ihan perus kaveriporukan reissulta. Näitä haluaisin lisää, mutta saapi nähdä mitä elämä tuo tullessaan. Yleensä kun palaa tällaiselta reissulta kotiin niin se oma sänky houkuttaa ja koti tuntuu mitä parhaimmalta paikalta, mutta arvatkaas mitä tämä tyttö sanoi? Voisin lähteä vaikka heti uudestaan!

Toivottavasti jaksoitte lukea postauksen joka oli ainakin omaan makuuni ehkä turhankin liian pitkä, mutta tosiaan postauksen katkaiseminen tuotti hieman hankaluuksia. No välillä näitäkin!

Onko teillä varattuna jotain pientä reissua?
Kiitos teille mukana olleille ♥

~ Kata ~

28 kommenttia

  1. Oi miten upeat kuvat!♥ Olisi niin kiva päästä itsekkin jonnekkin pienelle reissulle, mutta täytyy vielä malttaa kesäkuuhun kun poikaystävä kotiutuu sillon intistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) ♥ Oijoi no mutta kesä tulee nopeammin kuin arvaatkaan, ihanahan se on sitten pästä johonkin yhdessä poikaystävän kanssa kun hän pääsee pois sieltä intistä;) Mullakin olisi hinku päästä taas jollekin pikku reissulle:')

      Poista
  2. Oi että, teillä on ollut kyllä aivan ihana reissu! Eikä tehnyt edes tiukkaa tämän postauksen lukeminen, oli nimittäin juuri sopivan mittainen kuvineen ja teksteineen :) Mekin ollaan suuntaamassa Tukholmaan aivan toukokuun lopussa enkä malta odottaa tuota reissua, koska en ole ikinä ollut kesäaikaan Tukholmassa. Voin vain kuvitella kuinka upea tuo kaupunki on näin keväällä ja kesällä, koska kaupunki ihastuttaa talvellakin. Odotan kyllä innolla, että julkaiset tuosta punaisesta jumpsuitista kuvia, koska se näyttää niin upealta! Ihana postaus oli ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi aivan Ellanoora! Mukava että tämä ei ollut sun mieleen liian pitkä, vaan just sopiva! Oijoi aivan mahtava että säkin pääset Tukholmaan ja vieläpä ekaa kertaa lämpöisiin aikoihin:) Se on tosiaan ihastuttava kesä ja kevät aikaan. ♥ Ihana kuulla että odotat kuvia lisää tuosta jumpsuitista, vaikkei ne nyt niin asupostauksen tyylisiä kuvia ole kun vain kannella napsittuja:) Ihana että tykkäsit, kiitos ♥

      Poista
  3. Oih mitä kuvia ja kuulostaa niin kivalle!♡ Vitsit mikä kamerakuume tässä iskee kun noita kuvia kattelee, waude! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa kiitos Maria! Hihihi voin vain kvuitella tuon tunteen kun mulla oli puolivuotta karsee kamerakuume:D

      Poista
  4. upeita kuvia ja teijän risteily kuulosta kyllä todella kivalle!:) Ja aivan ihanalta näyttää tuo punainen jumpsuit!

    VastaaPoista
  5. Kivalle kuulostaa risteily, laivalla on kyllä aina oma tunnelmansa ja Tukholma on paikkanakin tosi kiva vaikka tuossa lähellä onkin :)) tuo punainen jumpsuit on muuten tosi ihana! ♡ ps. Burger kingin perusateriat ei sitten uppoo muhunkaan ollenkaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sitä se Viivi oli:) Oma tunnelmansa tosiaan tuossa ♥ Hihi kiitoksia, jep en enää koskaan mee sinne syömään:'D vaikka muut menisi!

      Poista
  6. Just tuli oltua poikaystävän kanssa 23h risteilyllä, joka lähti Turusta Tukholmaan. Kyllä noi Päivä Tukholmassa on kivempia, mutta toi riitti hyvin pienelle irtiotolle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Molemmat risteilyt ovat varmasti todella mukavia, molemmissa hyvät puolensa, toi 23h risteily taitaa enempi olla joku bailuristeily mikä olisi varmaan tässä synttäritapauksessa ollut järkevämpi, mutta ei kun mä halusin Tukholmaan asit maihin kunnolla:'D Toivottavasti teilläkin oli mukava risteily!

      Poista
  7. voi vitsit teidän reissu vaikuttaa kivalta!! :) just niitä parhaita juttuja; juhlimista, shoppailua, rentoutumista ja kaupungissa kiertelyä hyvällä säällä. ihania kuvia, ja tuo sun asu vaikuttaa aivan ihanalta!! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä se oli Jenni! Toi mitä luettelit on just niin mua ja mun juttu, voin vaan kuvitella että myös sun;) Meille tulis aika kivaa tollasella hei vinkvink;) Kiitoksia ihanista sanoistasi taas ♥

      Poista
  8. Oli varmasti ihan mahtava reissu! :) Ja vitsit miten ihania asuja sulla! Toi punainen jumpsuit varsinkin on magee <3

    VastaaPoista
  9. Mielestäni tämä oli oikein kiva postaus eikä ollenkaan liian pitkä! ♥ Teillä on ollut kyllä ihan huipun kuuloinen reissu :) Ja ihania kuvia, eron entiseen kyllä huomaa (vaikkei niissäkään mitään vikaa ollut)! ;) Ah, tuo punainen jumpsuit on tosi kivan näköinen siun päällä ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla että sä olet tuota mieltä, kylläpä tuli piristynyt fiilis taaas sinun kommastasi nainen;) ♥

      Poista
  10. Ihana postaus, voi vitsit miten olisi kivaa taas lähteä Tukholmaan! <3 Kaunis kaupunki ja tekemistä siellä kyllä riittää. Kotoa matkustaessa tosiaan menee ensin tuntitolkulla aikaa ennen kuin pääsee Helsinkiin, mutta on se sen arvoista kuitenkin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi äläpä muuta sano, voisin itsekin mielelläni taas lähteä:D Ja joo matka on pitkä mutta täysin sen arvoinen, reissuhan alkaa jo silloin kun astuu kotiovesta, eli autossa/junassa tai millä tahansa sitten matkustaakaan:3

      Poista
  11. Ihanan kuuloinen reissu! Teillä on varmasti ollut tosi kivaa<3

    VastaaPoista
  12. Kivoja kuvia oot ottanut reissulta! :) Ja vaikuttaa olleen hyvä reissu myös :) <3

    VastaaPoista
  13. Tuo sun punainen jumpsuitti on kyllä niin herkku ja sopii sulle täydellisesti!<3 Sekä teidän reissu kuulostaa myös kokonaisuudessaan tosi ihanalta, hitto tässä tulee kauhea hinku päästä itsekkin Tukholmaan käymää, en nimittäin ole siellä koskaan ollut ja alkaa ihan ärsyttää eli sinne on päästävä :D Yleensä tuo, että voisi lähteä heti uudestaan kertoo vain onnistuneesta reissusta! :)) Joskus on kyllä sellaisia matkoja mistä on kiva palata kotiin, mutta vielä kivempi olisi lähteä heti uudestaan johonkin! Ps. Nää sun kuvat on kyllä niin hyviä ja huomaa, että olet innostunut uudesta kamerasta, mitä en toki ihmettele yhtään!<3 pps. Sun kynnet on niin kivat! mun tekisi kauheasti mieli hankkia jotkut kesäkynnet, mutta pelkään että ne katkeaa heti, kun remuan pitkin ja poikin menemään :D

    VastaaPoista
  14. Teijän reissu kuullostaa onnistuneelta ja tosi kivalta. Pitäis itsekin lähteä pian jollekki risteilylle kun siitä edellisestä taitaa kohta tulla 10 vuotta, APUA!! :D Tallinna ois mun mielessä, koska Tukholmassa oon käynyt sillo aikasemmin ja parikin kertaa niin tekisi mieli nähdä muitakin paikkoja. :) Vitsit, että nää sun kuvat näyttää tosi hyville. Huomaa selkeesti, että uus kamera on tuonut lisäpotkua kuvaamiseen. Ja vitsi miten hyvin sulle sopii toi punanen jumpsuit! <3

    VastaaPoista
  15. Paaaaaaaaljon onnea syndesankarille <3 Tuo punainen jumppis on kyllä tajuttoman upea, kuten kantajansakin <3 :) Voi vitsit kuinka ihana sää Tukholmassa olikaan, olisi mukavaa päästä noihin maisemiin itsekin! :) Toivottavasti teillä oli sattumuksista huolimatta superkivaa ja jaksoitte bailata yön pikkutunneille asti ;) Pakko muuten vielä mainita, että sun tukka on suorana aivan täydellinen <3

    VastaaPoista
  16. Myöhäiset onnittelut ! <33 Ihana tuo punainen jumpsuit !! Odotan innolla asukuvia siitä ;> Oot ollut kauniina liikenteessä <3 Tuli kauhea hinku lähteä Ruotsiin haha :DD

    VastaaPoista
  17. Uuuu tukholma, aina yhtä ihana paikka. ♥ Haluaisin niin paljon tukholmaan. Vaikka viime vuonnakin tuli käytyä kaksi kertaa tukholman risteilyllä, niin ikinä ei voi kyllä tukholmaan kyllästyä, niin ihana paikka se vaan on! Ja teiän risteily kuulostaa olleen älyttömän mukava. :)

    VastaaPoista