Sisällön tarjoaa Blogger.

White coat

white coat3

Sunglasses - Guess
Coat - Rokita
Bag - Michael Kors
Shoes - DinSko

white coat1

Ahh tässäpä esittelen teille nyt uutukaisen rakkaustakkini, eipä haitannut yhtään että nämä pikku pakkaset palasivat kun sain vetää tämän täydellisen villakangastakin ylle. Okei oon mä vähän kironnut näitä pakkasia.. Anyway sain tämän takin tosiaan Millalta viime perjantaina kätösiini ja takki onkin ollut siitä asti lähes päivittäin käytössä - uskon että tällä takilla pistän menemään aika pitkällekin kevääseen ♥

white coat
details

Mulla oli ollut siis täydellisen valkoisen villakangastakin etsintä viime keväästä asti käynnissä, päätin sitten tilata sellaisen Millalta. Parastahan tässä on se että sain itse olla tosiaan suunnittelussa mukana, niin ja keneltäkään muulta ei löydy samanlaista takkia. Aij että, oon ihan mielettömän innoissani tästä. 
Kovana takkifriikkinä suunnitteilla onkin jo toinen, astetta keväisempi takki. Jos olette lukeneet edellisen postaukseni kevättakeista, niin ei ole varmaan vaikea arvata millainen takki on suunnitteilla, hhi!

smile
outfit

Jännä kuinka moni sanoo kevään tuoneen hirveästi motivaatiota bloggaamiseen, mulla on nimittäin ihan päinvastoin. Motivaatio tahtoo olla hiukan hukassa, ehkei nyt sinänsä blogin kanssa okei ehkä vähän siinäkin vaan siinä ettei jaksa istua koneella tai ylipäätään kotosalla paljon. Sen olette varmaan nähneet hidastuneesta postaustahdista, hha! Täällä mä silti olen, en tahdo ottaa paineita tästä harrastuksesta tai tässä ei ole yhtään mitään järkeä.

Toisaalta saan viikon sisällä jotain mikä saattaa nostattaa motivaation varmasti huippuunsa ainakin kuvailun osalta, siitäpä lisää sitten kun on sen aika. Myös viikonlopun risteilyreissu Tukholmaan saattaa saada pientä poustailumotia kehiin kun saa taas hieman erilaisempaa postattavaa. Ainiin ja olenhan mä kuvaillut teille yhden postauksen mikä on pitänyt julkaista koko blogitaipaleeni ajan vinkvink, pian saan varmasti senkin ulos!

Mitäpä mieltä olette takista?
Mistä te saatte lisää motivaatiota jos se tahtoo hukkua?
 
~ Kata ~

26 kommenttia

  1. iiiihana kata ja niin upee takki!! ♥♥ milla on niin taitava, oon omaankin villakangastakkiini edelleen erittäin syvästi rakastunut! tuo on ihan sun tyylinen, ja näyttää ihanalle sun päällä :) ja parasta on tosiaan, kun saa juuri sellaisen vaatekappaleen kuin itse haluaa, ja laadukkaasti tehtynä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoss IHANA ♥♥ Milla on kyllä taitava, se sinunkin takkisi on niin rakkautta 8) Äläpä muuta sano tuosta laadukkaasta, oon niin rakastunut 8)

      Poista
  2. Aivan ihana takki! ♥ Tuo väri sopii hyvin juuri tällaiseen kevättalveen kun on vielä niitä pikkupakkasia :) Välillä kyllä omakin motivaatio bloggaamiseen tuntuu olevan hukassa, kun ei vaan jaksa keskittyä siihen, mistä milloinkin kirjoittaisi jne..:D Ehkäpä se motivaatio kuitenkin ajan kanssa taas palaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös vaan ♥ Joo luonnonvalkoinen villakangastakki on niin keväinen ja tää on todella lämmin että passaa pakkasillakin mennä talvisin. Nooo kylläpä tuo moti palasi nyt, siitä lisää ensiviikolla että kuinka;)

      Poista
  3. Tosi nätti asu ja ihana takki ♥ Ihanan käväisiä kuvia, vaikka lunta vielä onkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia paljon:) Keväinen aurinko vaikuttaa asiaan ehkä paljon;P ♥

      Poista
  4. Onpas ihastuttava takki ! <3 Erityisesti tykkään kultaisista yksityiskohdista :)) Motivaatio tulee takaisin yleensä pienen hengähtämisen jälkeen :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksiä Nani! ♥ Kultaiset yksityiskohdat tosiaan on munkin mieleen ja nuo napit, niitä mä rakastan! Lisää yksityiskohtaa varmasti tulossa 8) Ja joo hengähtäminen tekee hyvää!

      Poista
  5. Todellakin meet Kata vaan oman fiiliksen mukaan<3 Ja hei ihana toi takki :')

    VastaaPoista
  6. Oii toi takki on niiin upea! ♥ Mulla on metsästyksessä täydellinen valkoinen kevättakki, oon muutenkin ihan hurahtanut valkoiseen väriin :D Upeita kuvia susta kaunokainen<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on 8) ♥ Joo täälläkin ollaan valkoiseen ihan hurahtaneita, mustavalkoiseen itse asiassa eniten ja sitä löytyykin päältä koko ajan:') Ehkä kevään mittaa myös värikäs pukeutuminen alkaa kiehtoa nyt;)

      Poista
  7. Vau, tosi ihana takki! Nuo kullanväriset napit sopii tosi hyvin :)

    VastaaPoista
  8. Ihanan pirteän aurinkoisia kuvia, vau! <3 Joskus motivaatio on aikamoista aaltoliikettä ja kannattaa antaa itselleen armoa! Silloin kun ei huvita niin ottaa vähän takapakkia! Kyllä se motivaatio sieltä sitten tulee takaisin omalla ajallaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Julia, elä muuta sano 8) Niin täytyy muistaa että oman fiiliksen mukaan tosiaan, muuten tästä ei tule mitään ja turhautuu:D Motia nosti eräs asia, siitä lisää varmasti ensiviikolla ;)

      Poista
  9. Oih wau mikä takki!♡♡ just sun näköinen ja plussaa, kun on vieläpä uniikki!☆ :)

    VastaaPoista
  10. Tuo takki on kyllä super ihana, Milla kyllä osaa hyvin! ♥ :)

    VastaaPoista
  11. Vau upea takki!:) ja muutenkin kuvat:) mä aina luen lehtiä bkogeja ja monesti saa sitten motivaatiota kuvan ei pakolla ala tekemään se vaan syö motivaatiota!

    VastaaPoista
  12. Näytät niin kauniilta! :) Ja toi takki sopii sulle todella hyvin :) <3

    VastaaPoista
  13. Wau, älyttömän ihana takki. ♥ Voisin nähä tollaisen vaikka itsenikin päällä. :D

    VastaaPoista
  14. Niin upea ja asu ja vautsit miltä sä näytät<3 Sekä nää kuvat on super kivat! :))

    VastaaPoista
  15. Musta hitaampi postaustahti ei haittaa yhtään, kun itekin oon välillä aika laiska lukemaan ja/tai kirjottamaan:D Mielummin lukee kaikki kunnolla mut välillä tulee vaan lukastua nopeesti, jos on kaikki sattunu kirjottamaan blogiin samaan aikaan:/ Joka tapauksessa kaunis takki! :) Taatusti uniikki<3

    VastaaPoista
  16. UPEA takki! Ja se sopii sulle niin hienosti, vautsi vau ♥ Kuvatkin on todella ihastuttavia ja niin keväisen aurinkoisia, tykkään! Mulllakin oli viime vuoden lopulta tämän vuoden alkuun blogi hyvin hiljaisena, mutta sellaista se vaan välillä on :) Ei kumminkaan pidä ottaa mitään stressiä ja kyllä se motivaatio sieltä palautuu. Toivottavasti sulla on ollut ihana reissu ♥

    VastaaPoista
  17. Oi täältäpä se vastaus tulikin kyseisestä takista :D ihan mielettömän K A U N I S <3

    VastaaPoista
  18. Ihana sie! <3 Hyvältä näyttää kuvat ja jaoinkin tämän jo yrityksen FB- sivuilla. Eikun seuraavan projektin kimppuun! ;)

    VastaaPoista