Sisällön tarjoaa Blogger.

What's up?

Hauskaa maanantaita ihanat! ♥ Mun piti eilen tulla postailemaan teille, mutta sunnuntaiväsymys vei taas kerran voiton. Mulla on tässä meneillään mukava 11 päivän työputki, nyt on oltu koko viikko töissä ja vasta perjantaina pääsee viettelemään yhtä vapaata, siitä sitten vielä kolmeksi päivää töihin. Kyllä passaa, sitten saa taas hetkeksi hengähtää ja vapaita on hieman enemmän.

treats

Anyway kevättä kohden mennään kovaa vauhtia, mikä on aivan ihana juttu! Nyt kun tarkemmin miettii niin se tammi- ja helmikuu hujahti ihan huomaamatta ohi ja tässä sitä ollaankin maaliskuussa, ensimmäisessä kevätkuukaudessa. Ollaan saatu nauttia auringonpaisteesta jo jonkin verran ja kohta saadaan nautia siitä toivonmukaan enemmän - saisi jo sulattaa nuo pirun lumet mitä odoteltiin muutama kuukausi sitten ihan liikaa. Saadaan se ihana kuiva asfaltti jalkojen alle, odotellaan katujen lakaisua ja nähdään kuinka luonto herää henkiin ja niin edelleen. Ahh ihanaa!

herkkuja

Jostain syystä on koko viime viikko oli yhtä kiukkua ja ahdistusta, tuntuu että oon räjähdysherkkä ja stressaan ja hermostun pienimmästäkin asiasta. Pitäisi varmaan väsätä taas joku positiivisuuspostaus jotta muistaisi niitä elämän pieniä iloja.

Kiukuspuuskista ja stressistä hauskempiin juttuihin.. Pääsiäinen lähestyy ihan hurjaa vauhtia ja tämä neitonen juhliikin 26. päivä maaliskuuta 22-vuotissyntymäpäivää! Voi että mä odotan sitä hurjan paljon, en vanhenemista vaan sitä että ollaan muutaman ystäväisen kanssa suuntaamassakin Päivä Tukholmassa risteilylle 25. päivä, YAY VOI ETTÄ MÄ ODOTAN SITÄ! Se on nimittäin sitten perjantaista sunnuntaihin yhtä juhlimista, aij että.
Meitä lähtee melko pieni porukka, mutta loppujen lopuksi se ei harmita mua tasan yhtään sillä kaikki suunnittelu sun muu vaikuttaa niin paljon helpommalta. Toki oli monia jotka olisin mielelläny ottanut mukaan tähän mahtavaan reissuun, mutta eiköhän me saada tällä kuuden hengen porukallakin ihan mieleenpainuva reissu aikaiseksi.

puijontorni

Postauksen kuvista saatattekin huomata että nää neito on mässännyt taas vähän vaikka mitä herkkuja lähiaikoina HYI, kun taas salille lähtö on tuntunut lähes mahdottomalta. Pitäisi ottaa itteensä taas tiukasti sieltä niskasta kiinni ja raahata se takapuoli sinne salille, viimeistään sitten kunhan tämä työputki loppuu kun sitä päivän jälkeen tahtoo olla ihan puhki.

details

Viimeisessä kuvassa näette muuten pientä sneak peekiä asusta, joka on ehkä ihanin rento kokonaisuus mitä tällä hetkellä tiedän! Kokonaisuuden näette ehdottomasti tällä viikolla, joten stay tuned. Nyt tämä tyttö lähtee valmistautumaan töihin, palaillaan ♥

Nyt minä haluaisin kuulla mitä teille kuuluu?
Joko odotatte lämpimiä ilmoja ja kunnon kevättä?

~ Kata ~

18 kommenttia

  1. Ihania herkkukuvia :3 ja voi kovasti kanssa jo odotan että alkais kevättää jo, tuntuu ettei tonne huvita lenkillekkään mennä ku on aina joko liian märkää tai liukasta :'D kivat synttärit sulla tulossa, pitäis kans alkaa suunnitella ku itellä on 4.4 synttärit ja myös mulla tulee 22 mittariin :33

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kira, oon samaa mieltä nuista herkuista;) Joo mäkin odotan kyllä ihan täysin sitä kun lenkkikelit tulee, en varmaan enää jaksa juosta metriäkään kun ei oo talvella käynyt kertaakaan lenkillä:'D Hyihyi.. Uuu ehdottomasti kannattaa jotkut pirskeet pistää suunnitteille;)

      Poista
  2. Oijoi mitä ruokakuvia, nams!! ♥ Toi Päivä Tukholmassa -risteily kuulostaa ihan älyttömän kivalta, teille tulee varmasti ihan huippureissu :) Mun mielestä on oikeestaan ehkä jopa kivempaa lähteä vaikka just tollaselle risteilylle pienemmän porukan kanssa juurikin sen takia, että kaikki suunnittelu yms. on tuhat kertaa helpompaa. Kevättä ja lämpöä odotellaan jo innolla, ja sen takia mietinkin tänään aamulla että mikä ihme toi lumisade oikein on?! Ei olis tarvinnu enää tulla yhtään lisää lunta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Linda ♥ Se on ihan totta että tuollaiset reissu on iisimpi suorittaa pienemmällä poppoolla kuin isolla, menee muuten ajatkin ehkä liian ristiin ymmä ymmä suurella porukalla. Joo mäkin eilen alin miettiä kun iltapäivällä alkoi lunta tulla kun sanonko mistä... No mutta lumimyrsky enteilee kevättä?;)

      Poista
  3. Oi mitä herkkuja kuvissa! Täälläkin odotetaan jo kevät, helsingissä oli jo kadut ihan sulat, toivottavasti täällä meilläkin päin kohta lumet sulaa! Ja en malta odottaa tuosta asusta kunnon kuvia!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hhhii jep jep;P Voi kunpa täällä Kuopiossakin ois jo sulat tiet 8) Ihanaa, pian näät;)

      Poista
  4. Namiii, ihania herkkuja<3 Toivottavasti teillä tulee ihana bileviikonloppu ;) Mä todellakin kans ootan jo innolla kevättä, sulaispa lumet jo 8)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös vaan;) Hhii joo kiva pääsiäisbailuviikonloppu tulossa:3 Ja oon samaa mieltä, lumet veks nyt!

      Poista
  5. Välillä saa mässäillä jos siltä tuntuu, se tekee ihan hyvääkin. :) Mä ootan innolla kevättä ja, että lumet sulaa pois. Nytkin on ollut plussakelejä niin kuvaaminen on huomattavasti helpompaa kuin kovilla pakkasilla. Oiii, ootan innolla tuota tulevaa asua, näyttää hyvältä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No totta kai saa;) Vähän kyllä ahdistaa kun sitä on tullut tehtyä kyllä aika liikaa ja liikuntaa ei taas yhtään:'D Kuvaaminen plussakeleillä, ahh tätä onnea ♥ Vielä kun olisi aurinko ja lumet sulisi enempi ♥ Hhi ehkäpä huomenissa näätte asun;)

      Poista
  6. Ootan kevättä todellakin! Voisit tulla mun luokse positiivisuuskahveille <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jepjep! Hhi ja täälläkin on kahvinkeitin joka keittelee kahvit joskus:P ♥

      Poista
  7. Noniiin, nyt pääsikin lukemaan niitä uutisia sun synttärireissusta;) Voi tytöt, pitäkääs kunnolla hauskaa siellä! Ihania kuvia oot kyllä napsinu tähän postaukseen:) Kevättä on ilmassa Espanjassa jo ihan mukavasti, vaikka sää heittelee ihan miten sattuu. Pitäis varmaan lähtee katselemaan Etelä-Espanjaa pääsiäisen tienoilla, niin toivon et sillon ois lämmintä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hhi jepjep! Meitä lähtee poikavaltainen porukka. Ainoat naiset ovat minä ja serkkuni, sitten Roope sekä muutama miespuolinen ystävä lähtee:D Passaa mulle kyllä vallan mainiosti:') Oooi pääsiäisen tienoilla on varmasti ihan hyvä matkata kun vapaita on putkeen hyvän verran;)

      Poista
  8. Mä kanssa odotan kevättä ihan älyttömästi ja niitä sulia katuja, kevät tuu jo! :D Ja tuo risteily kuulostaa tosi hyvältä,nauti reissusta<3 Ps. Innolla odotan jo enemmän kuvia tuosta asusta, näyttää nimittäin tuossa kuvassa jo tooosi hyvältä!

    VastaaPoista
  9. Ihania kuvia tosiaankin! Voi apua, yhedentoista päivän työputki kuulostaa aivan kauhealta :D No mutta onneksi sitten saat rentoutua hieman! Ihanaa, että sun synttärit lähenee ja pääset nauttimaan mukavasta reissusta ♥ Varmaankin saadaan lukea sitten jonkinlaista postausta ;)

    VastaaPoista
  10. Niin kiva postaus Kata - ihanaa höpöttelyä ja kiva kuulla siunkin kuulumisia! ♥ :) Voih, tuollaiset työputket ovat kyllä niin "ihania", mutta onneksi sitten tulevina vapaapäivinä saa hieman rentoutua. Tunnistin kyllä niin itseni tuosta räjähdysherkkyydestä ja stressaantuneisuudesta, viime aikoina olen nimittäin tuntenut ihan samoin.. Mutta kyllä se aina siitä, täytyy vaan yrittää pitää edes jonkinlaista positiivista draivia yllä! ;) Lumet saisivat kyllä lähteä jo, samoin tuo loska mikä täyttää ainakin meilläpäin kaikki parkkipaikat sun muut.. tänäänkin meinasin jäädä auton kanssa kiinni sellaiseen kunnon sohjokasaan - ei kiva! Oijoii, teidän tuleva Tukholman risteily ja siun synttärit kuulostaa ihan mahtavalta - laitahan sitten myöhemmin poustia kehiin! ;)

    VastaaPoista
  11. Kevättä odotellaan täälläkin jo innolla♥ Super kivat kuvat jälleen! :)

    VastaaPoista