Sisällön tarjoaa Blogger.

Olympus pen e-pl7

Instassa mua seuranneet ovatkin varmasti huomanneet mitä tämä tyttö sai tänä vuonna synttärilahjaksi. Nimittäin Olympus pen e-pl7 on nyt minun, kiitos kaikille ihanille läheisilleni! Oon mahottoman innoissani tästä kamerasta, täytin tosiaan lauantaina 22-vuotta ja kameran sain viime torstaina hypisteltäväksi.

olympus pen

Kamera pääsikin mukaan viikonlopun Tukholman risteilylle, pääsi siis heti tositoimiin ja kovassa käytössä olikin reissulla. Kyllä tämä uusi kamera toi sellaisen motivaation taas bloggaamiseen, on niin mielekästä ja helppoa kuvailla, rakastan tätä kameraa!

olympus pen e-pl7

Tosiaan kävin kyselemässä pakettihintaa Rajalalta Olympus pen e-pl7 + M. Zuiko 25mm f1,8. Rajalalta  tarjosivat sitten kahta muutakin mahtavaa vaihtoehtoa ja tuo mielessä ollut linssi oli oikeastaan näiden kahden hyvän välivaihe - melko turha ostos jos päätyisin ostamaan toisenkin myöhemmin.
 Jätin tuon aluksi harkitsemani linssin sitten kokonaan pois ja päädyin harkitsemaan kahden muun välillä, joko M. Zuiko 17mm f1,8 joka on siis täydellinen maisema- ja arkikuvailuihin sun muuta tai M. Zuiko 45mm f1,8 joka taas on täydellinen asukuvailuun ja muihin potrettikuviin.
Valinnanvaikeutta siis oli kun molemmat olivat sellaisia mitä tarvitsisin, punnitsin pitkään näiden kahden välillä ja koska myyjä osasi hommansa, päädyin ostamaan sitten itse itselleni synttärilahjaksi toisen, eli nappasin siis molemmat matkaan.

Löytyykö sama kamera?
Nyt vinkkejä kehiin!

~ Kata ~

24 kommenttia

  1. tää kamera on kyllä varmasti ihan täydellinen, niin paljon kehujakin saanut!! :) ja voin niin kuvitella miten paljon uusi kamera tuo lisää motivaatiota bloggailuun ja kuvailuun :')) huikee lahja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sitä jos jotain se on, täydellinen! Ihan huikee lahja tosiaan, nyt riittää motia;)

      Poista
  2. Mulla on myös Olympuksen kamera, se on kyllä aivan paras kamera! Kuvista tulee paljon värikkäämpiä ja kirkkaampia kuin perus järkkärillä. Mulla on myös M.ZUIKO DIGITAL 45 mm f/1.8 objektiivi ja tykkään siitä aivan tosi paljon <3 Saa tosi kivoja kuvia sillä. Innolla odotan sun uusia kuvia tolla kameralla :) Hyvä ostos!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No äläpä muuta sano Niina:) Todella hyvä ostos, muutenkin kun tykkään kuvailla:3 Ihana kuulla että odotat innolla kuvia 8)

      Poista
  3. No uiih, onnea uudesta kamerasta!!♡♡ Kyllä nyt kelpaa kuvailla! :)

    VastaaPoista
  4. Oon kattellut muutamia kertoja netistä tota kameraa ja olishan toi aika ihana<3 Ihan mahtava lahja ja on tosi kiva saada jotain tollasta, mille oikeasti löytyy käyttöä ja mistä riittää iloa pitkäksi aikaa :) Mulla on myös Olympuksen kamera ja tällä hetkellä haaveilen uudesta objektiivista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No suosittelen lämpimästi Linda! Tää on kyllä täydellinen mulle, objektiivitkin ovat täydellisiä ja molemmille on käyttöä kyllä. Olympus on pop!

      Poista
  5. Löytyy sama kamera! Ja oon kyllä ollu itse tooooosi tyytyväinen siihen <3!

    VastaaPoista
  6. Vau onnea uudesta kamerasta ja oot heti saanut huiput linssitkin siihen!!:) ITelläki saman sarjan kamera ja oikein toimiva setti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia Saara, jep ahneena otin molemmat:'D Tuntuu etten olisi pärjännyt vaan toisella:'D

      Poista
  7. tää on saanu kyllä hyvät arvostelut ! :) Itse mietin silloin tämän ( muutaman muunkin Olympuksen ) ja nykyisen kameran välillä ja päädyin Canon m3, joka sopi mun tarpeisiin paremmin :)

    Kyllä nyt kelpaa kuvailla ! ;> <33

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi sunkin kamerasi on varmasti ihan mahtava, mä liputan nyt tätä Olympusta kyllä kybällä 8) Hih!

      Poista
  8. Itellä ei kokemusta noista, saat opettaa mua ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Opetan ilomielin sitten kun itsekin osaan kunnolla:'D ♥ Mun kuvaaja oot sit!!

      Poista
  9. Oi onnea uudesta kamerasta! Kyllä nyt varmasti kelpaa kuvailla laadukkaita kuvia. ;-) Ei sen puoleen, ainahan sulla on täällä blogissa laadukkaita kuvia! Mutta pistetäämpä mielen päälle, jos joskus itsellä tarttii uusia kameraa. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Essi! Kelpaa kelpaa, kamera on käytössä päivittäin 8) Hhih suosittelen tätä lämpimästi jos uuden kameran hankinta on mielenpäällä:3

      Poista
  10. Huippu kamera! Mullaki on olympus mut hieman eri mallinen, mutta oon tykänny ihan älyttömästi tuosta etten vois kuvitella vaihtavani mihinkään toiseen. Uudella kameralla otettuja kuvia ootan innoisani millasia oot päässy räpsimään. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No on! Sulta ois kiva saada kuvausvinkkejä kun kuvaat kaiken aina niin upeesti ♥ :3

      Poista
  11. Ihan mahtavaa että sait vihdoinki tuon haaveilemasi kameran ja hyvät objektiivit vielä kaupan päälle! :) Itsehän tilasin tuon e-pl 7:n loppuvuodesta, ja ei voisi parempaa kameraa toivoa! Tosin voisin jossain vaiheessa ostaa toisen objektiivin, kun tuo nykyinen 25mm/1.8f ei aina ihan täytä tarpeitani, mutta sillä mennään ainakin toistaiseksi vielä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hhih jep jep Tuuli, oon ikionnellinen tästä kamerasta nyt! Joo sullakin niin upeita kuvia että huh huh, vinkkejä kehiin nyt vaan;)

      Poista
  12. Oooo ♥ Innolla odotan sun ensimmäisiä kuvia tällä ihanuudella! Myös mulla on Olympus ja olen tykännyt siitä todella kovasti :)

    VastaaPoista