Sisällön tarjoaa Blogger.

Let it snow

outfit

Fur collar - Gina Tricot
Leather jacket - H&M
Knit - H&M
Leather jeans - Vero Moda
Shoes - DinSko
Bag - Michael Kors

outfit2

Ihanaa maaliskuun ensimmäistä! Nyt on lunta tullut muutaman viikon aikana ihan älytön määrä, meinaa ne kelit tulla jo korvista ulos - ainoa plussa on siinä että ilma on ollut suht lämmin ja ollaan vältytty kovilta pakkasilta. Onneksi nyt kuitenkin ollaan jo ensimmäisessä kevätkuukaudessa, joten eiköhän tässä aika nopeasti se kevät ala tulla. Tänään oli ainakin Kuopiossa ihan mahtava ja keväinen keli.

smile

Anyway viime viikon perjantaina pääsin pitkästä aikaa naisen kuvattavaksi, kun treffasin Heidiä pitkästä aikaa kuulumisten ja kahvittelun merkeissä. Se ihana nainen oli myös neulonut mulle ohuesta villalangasta mustat polvisukat, nyt odotan todellakin innoissani keväisempiä kelejä jotta voin vetää ne ihanaiset jalkaan vaikkapa jonkun kivan kellohelmaisen hameen kanssa. Alkaahan tässä jo kaipailemaankin kevyempiä ja keväisempiä vaatteita - niin siis tässähän näette jo melko keväistä kokonaisuutta, mutta siis no ymmärrätte varmaan mitä ajan takaa!

details

Tässäpä muuten näette vaatekaappini uusimmat housut, jotka ostin Vero Modasta. Viimein kotiutin itselleni ne pitkään haaveilemani nahkapökät, joo kyllä sitä tullaan aina jäljessä joissain jutuissa! Nämä onkin ollut käytössä jo ihan laittoman monta kertaa. Olisi varmaan pitänyt ostaa kaksin kappalein jos vaikka kulutan nämä nopeesti puhki, hhaha. Nämä yksilöt ovat vähän mattaisempaa pintaa, mutta nyt oon myös alkanut harkitsemaan sellaisia hieman kiiltävämpiä yksilöitä.

smile1
outfit3

Nämä housut nousi tosiaan ykkösiksi heti siinä samassa kun kokeilin näitä, varautukaa siis että tulette näkemään enemmän lookeja nuiden pöksyjen ympärillä. Tästä kokonaisuudesta pidin kyllä hirvittävän paljon, mustavalkoinen ei petä koskaan puhumattakaan sitten nahkasta ja tekoturkiksesta yhdessä, aij kun minä tykkään!

Mitä mieltä ootte nahkahousuista?
Entäpä kokonaisuudesta?

~ Kata ~

31 kommenttia

  1. Upea asu!:) ja ihanat nämä kuvat tausta ja tuo lumi mikä leijailee! Housut näyttää oikein hyvältä, kiva kun löysit sopivat, nahkahousut nimittäin nii hyvä lisä kaappiin! Itse kaipalisin korkeavyötäröistä mallia että voisi pitää lyhyemmänkin paidan kanssa!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä kiitän Saara! Lumi tuo tosiaan kuviin sellaisen ihanan tunnelman 8) Ja joo nahkahousut ihan täydellinen lisä vaatekaappiin, nämä ovat vähän korkeavyötäröiset niin voipi pitää hyvin lyhyempien paitojen kanssa, eli siis suosittelen;)

      Poista
  2. Oiih vitsi tää asu on kyllä tosi paljon mun mieleen <3

    VastaaPoista
  3. Vitsit miten ihana tunnelma näissä kuvissa! ♥ Olet tosi kauniina Kata! :) Ja upea jälleen tuo asukokonaisuus, tykkään hirmu paljon tuon neuleen sekä nahkapöksyjen yhdistelmästä!! ♥ Täälläkin on nyt paistanut aurinko monena päivänä - ihanaa kun kevät tulee! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi kiitos kaunis Tuuli:3 ♥ Mäkin pidän todella paljon neuleen ja housujen yhdistelmästä, oon myös ihastunut tuon neuleen ja lyhykäisen nahkatakin yhdistelmään ♥ Ja niiiiin ihana kevät:3

      Poista
  4. Onpa kivat kuvat ja sä näytät hyvältä <3 Ja mitä asuun tulee niin arvaatkin jo varmaan, että tää iskee muhun täysin! Oon niin odotellut, että ilmat lämpenee ja pystyy vetämään päälle nahkarotsin! Mutta joo, tää asua on tosiaan niin mun mieleen ja pukisin tälläisen ehdottomasti! Mitä nahkahousuihin tulee niin tuntuu siltä, että enpä taida muita omistaa edes, kaikki on vaan vähän erilaisia :D Tai kyllähän niitä muitakin pöksyjä löytyy, mutta ei niitä tule käytettyä, ehkä keväällä sitten innostun ja heittäydyn villiksi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi kiitos kaunis;) Ja mä arvasin että tää asu iskee myös suhun, olin ihan täysin varma siitä hha:D Ahhh sun nahkahousuvalikoima on varmasti ihan taivas, kelpais tännekin:3 Hiihi niitä villejä asuja odotellessa;D

      Poista
  5. Tulipa onnistuneita kuvia! Hyvä minä jos niin saa sanoa :D mut asu on tosi kiva :)

    VastaaPoista
  6. Aivan superrrihana toi neule!! :) ja muutenkin koko asu on tosi kaunis, niinkuin sä itekin :)

    VastaaPoista
  7. Tosi kiva setti! Hyvältä näyttää nahkapöksyt tuon kuvioneuleen (on muuten törkeen ihana!!!!) kanssa :)

    VastaaPoista
  8. Oi miten kiva asu! Tuo neule on niin täydellinen ♥

    Mimski's

    VastaaPoista
  9. Nahkahousut on aina tyylikäs valinta! Tykkään hirmuisesti tästä asusta :)

    VastaaPoista
  10. Ooooi ihana asu!!! ♥ Ihanan talvisia kuvia, ihana oli myös lueskella tätä postausta. :)
    Noi nahkahousut pukee sua kyllä tosi hyvin, aivan älyttömän hyvin sopii sulle. Mä en ite omista nahkahousuja ja ehkä en niitä näkisi oikeen itteni päällä, mutta joillekin ne vaan passaa niin hyvin, kuten sulle. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Essi ♥ Haha kiva kuulla että ne passaa mulle hyvin:) Vois ne kyllä sullekin passata mutta mikäs siinä jos ei vaan itseä iske:)

      Poista
  11. ihan mielettömän kiva kokonaisuus, senkin tyylilyyli ♥ mustavalkoinen toimii tosiaan aina, ja tekonahan ja -turkiksen yhdistelmä on ihan lemppari mullakin! :) myös taustaa ja kaikkea myöten kuvat on oikein onnistuneet! :') ja vitsit miten kivan lisän hento lumisade tuo näihin kuviin :) pus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi siellä huutelee toinen tyylilyyli ♥ Arvelinkin että toi kombo on myös sun suosikeissasi Jenni;) Lumisade on tosiaan ihana lisä näissä kuvissa, itsekin tykkään! pusspuss ♥

      Poista
  12. Voi että, kylläpä on ihana asu ja noi sun kynnet näyttää tosi kauniille! ♥ Toi kuva on niin ihana, missä sun helma hulmuaa :') Ja nahkapökät näyttää varsin hyvälle sulla!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kiitos Emilia! Niin oli muuten aika onnistunut hulmuilu kuva:')

      Poista
  13. Nää kuvat on niin makeet ja toi lumisade kruunaa kaiken! :)♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos, oon samaa mieltä että lumisade kruunaa kaiken;) ♥

      Poista
  14. Voi vitsit kun sie oot kaunis! <3 Ihana asu ja pökät on just hyvät siulle! ^^ Jos käyttäisin housuja, niin silloin sellaiset pehmeät lampaannahkaiset nahkahousut ois siistit korkealla vyötäröllä. Nahka inspiroi muutenkin nyt todella paljon ja muutenkin se on materiaalina tulossa taas kunnolla pinnalle. :)

    VastaaPoista
  15. Oij onpas kivat kuvat, kivasti tuo lumi näkyy näissä ♥ ja makeet pöksyt, näyttää tosi hyvälle!

    VastaaPoista
  16. Ihania kuvia! Tausta ja lumisade saa kuvista todella upeat ja tumma asu tulee taustaa vasten hienosti esiin. Ei vitsi mitkä pökät! Oon haaveillut nahkahousuista, mutta mun koiville sopivia ei ole vielä löytynyt... Mutta todella upea asu ja se pukee sua niin hyvin ♥

    VastaaPoista
  17. Vau mikä kokonaisuus, sopii sulle niin hyvin. Ja noi nahkapökät näyttää kans tosi kivalle!! :) Kauniit kuvat sinusta. ♥

    VastaaPoista
  18. Ompa kivoja kuvia <3 nätti olet!

    VastaaPoista