Sisällön tarjoaa Blogger.

Perfect Eyeliner

Hellurei pitkästä aikaa! Miten teillä menee? Täällä menee todella hyvin. Alkuviikosta tehty työporukan risteily ei olisi voinut mennä paremmin. Poustiahan siitä ei tule, mutta muutama ostos tarttui mukaan ja toisen niistä aion teille ehdottomasti näyttää myöhemmin. Nyt tähän väliin kuitenkin pientä meikkihöpinää! 

eyeliner

Pidempään lukeneet saattavatkin muistaa että menin pitkään perus kajaalilla, enkä uskaltanut koskea nestemäiseen sillä mulla jäi traumat nuorempana kun kokeilin nestemäistä eyelineriä huonolla tuloksella. Syksyllä tosiaan uskaltauduin sitten ostamaan sen ensimmäisen nestemäisen linerin, joka oli tussimainen. Ensimmäisenä kokeiluun pääsi kuvassa näkyvä Maybellinen master precise jota ystäväni suositteli ja jota häneltä kokeilin. Pakko oli sitten itsellekin samainen lineri kotiuttaa, mutta harmikseni se kuivahti nopeasti, todella nopeasti - itse en tätä suosittele.

loreal paris super liner

Tässä kuukausi sitten päädyin ostamaan L´Oréal Parisin Super Liner rajaustussin ja olen kyllä aivan myyty! Tällä saa ohutta ja tarkkaa jälkeä, eikä kuivumisen merkkejä ole vieläkään - toisin kuin tuo Maybellinen rajari tuntui kuivuvan viikossa tai parissa. Tosin tämä eroaa tuosta ylemmästä siten että sivellin tulee kastaa aina purkissa, kyseessä ei ole siis "kynämäinen" rajaustussi, silläkin on varmasti suuri merkitys. Taisi tästä tulla tämän neidin vakkari liner.

Oletteko te kokeilleet tätä?
Entä onko tämä jonkun teidän meikkipussin vakkari?

~ Kata ~

21 kommenttia

  1. Aika jännä, että sulla kuivahti toi niin nopeesti :o itsellä se kestää kuukausia ja loppuvaiheessa kun pitää kärki alaspäin niin saa viimesetkin jämät purkista :) Varmasti tuokin hyvä liner minkä nyt hankit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on varmaan ollut sit joku maanantaikappale kyseessä o.o Noo ei voi mitään, tykästyin nyt enemmän tähän Lorealin yksilöön:)

      Poista
  2. Nestemäinen lineri on ollut pitkään mun suosiossa ja tuo lorealin kyllä kuulostaa toimivalta siihen! :))

    VastaaPoista
  3. Tuommoiset tussimaiset eyelinerit on kyllä ihan parhaita! Itselläkin sellainen käytössä, mutta ei taida olla justiinsa kuitenkaan tuo.. :) Mä pitkään mietin että uskallanko hommata tuontapaista rajauskynää, mutta oon kyllä ollu enemmön kuin tyytyväinen aina lopputulokseen! Nii ja tosiaan mulla on käytössä ihan tussimainen kynä, ja oon huomannu sen vähän jo kuivuvan, en tiiä sitte että pitäskö kokeilla vaihteeks jotain eriä.. Voih harmi, ettei risteilyltä tule postausta. ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mäkin tykkään todella paljon 8) Tällä saa kyllä aivan mahtavat rajaukset ja on todella helppo käyttää vaikka alussa vähän epäilinkin taitojani:D

      Poista
  4. Mä tykkäsin tosta Maybellinen omasta, mutta nyt se on kyllä jo ehtinyt kuivua! Tuo Lorealin oma vaikuttaa kyllä mielenkiintoiselta, kiitos vinkistä! <3

    VastaaPoista
  5. Mulla on samanlaisia kokemuksia kuivahtamisen suhteen lähes jokaisen tussin kohdalla :( Einoa, joka kesti kuivumatta hyvin, oli Chanelin tussimainen liner, mutta se loppui tuhottoman nopeasti! >:( Mä en itsekään pide kauheasti sellaisista nestemäisistä sivellinkärkisistä yksilöistä, kun onnistun _aina_ sotkemaan ne jotenkin :D Sain itseasiassa juuri testiin Laveran eyelinerin, eli saa nähdä minkälaista sotkua tällä kertaa saadaan aikaiseksi... Jos muuten etsit kunnon jytyä eyelineriä, joka tekee semigeelimäisen efektin, niin kokeile Essencen kyniä! Ihastuin niihin täysin ja ovat paljon kestävämpiä kuin normit eyelinerit ja jälki näyttää kieltämättä melkoisesti nestemäisen kynän tuotoksilta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo moni on sanonut että tussimaiset kuivahtaa niin helposti oli kyseessä mikä tahansa. En sitten tiedä, ei oo niin paljoa kokemusta! Hahaha noi on kyllä niin sotkusta puuhaa että huhuuh:D Hei kiitti Essence vinkistä, minäpä pistän korvan taa tuon josko vaikka kokeilisi;)

      Poista
  6. Toi L'Oréalin eyeliner kuulostaa tosi hyvältä! Mulla on Rimmeliltä tosi samantyylinen eyeliner ja se on ehdottomasti yksi suosikeistani :) Tää L'Oréalin liner lähtee kyllä testiin jossain vaiheessa ihan varmasti, kiitos paljon vinkistä Kata!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana että tykkäsit vinkistä, kokeile ihmeessä tätä ja olisi kiva kuulla myös sinun mielipiteesi tästä;)

      Poista
  7. Toi lorealin liner on itselläkin käytössä ja oon kyllä tykännyt :) kiva postaus!
    http://tessaheikkinen.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noniiin edes jollain on tämä myös käytössä täältä;) Kiitos ja kiva että pidit:)

      Poista
  8. Kuulostaa hyvältä! :) Täytyy varmaan testata kyseistä tuotetta :)

    VastaaPoista
  9. Mulla on tällä hetkellä käytössä lumenen vastaava mutta se ei oo musta ihan huippu ollu joten kun se loppuu voisin testata tätä lorealin!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noniin eli sitä ei kannata testata;) Vaikka oonkin Lumenen meikkejen puolella melkein yhtä paljon kun Lorealin meikkejen:D

      Poista
  10. Aika harmi että tuo Maybellinen kuivahti :( Olikohan se jotenkin vanhentunut tai jotain..? :o Ja hei ihana meikkipussi<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Veikkaan että tussimaiset kuivuu nopsaa tai mulla oli tosiaan joku maanantai kappale tuosta:< Hihi kiitos ♥

      Poista
  11. Tää liner kuullostaa kyllä hyvältä, miekin oon törmännyt tuollaisiin mitkä kuivuu viikossa tai kahdessa. Pitkään aikaan en ole kyllä eyelineria käyttänyt, ei tullut hankittua uutta edellisen loppuneen tilalle. :)

    VastaaPoista